Дочка Вікторії Боні заявила, що мріє вивчити українську мову, бо в ній тече українська кров: “Нічого дивного”

Вікторія Боня дуже популярна телеведуча у країні агресора, раніше в неї було й багато шанувальників з України, але ж не тепер. Проте донька Боні заявила, що її мрія – вивчити українську мову. А от звідки таке бажання можна дізнатися у статті.

Успішна телеведуча російських ток-шоу та колишня учасниця скандального реаліті “Дім-2”. Там й почалась творча кар’єра Віки, оскільки всім відомо, що це шоу було знято за сценарієм та кожний там грав свою призначену роль.Тому конфліктні ситуації Боні ніколи нікого не дивували.

Вікторія змогла побудувати успішну кар’єру та стати однією з найпопулярніших ведучих на російському телебаченні. Жінка часто з’являється у скандальних заголовках ЗМІ, проте вона вже навіть не реагує на такі маніпуляції й живе так, як вважає за потрібним. До того ж наразі Боня не живе у росії, але не хоче, щоб її забували, можливо тому Віка робить все для того, щоб її популяризували завдяки скандальним зверненням та коментарям.

Донька Вікторії Боні заявила, що мріє вивчити українську мову
Донька Вікторії Боні заявила, що мріє вивчити українську мову

А ось новий інфопривід дуже сильно здивував та навіть збентежив російську публіку і через це Віка ризикує потрапити від хейт. Річ в тому, що єдина донька ведучої Анджеліна-Летиція Смерфіт у свої 10 років зробила гучну заяву. Дівчинка зізналась, що мріє вивчити українську мову і не просто деякі фрази, а знати мову досконало, на рівні носія.

Зіркова мама повідомила про це на своїй сторінці в instagram та навіть ні краплі не здивувалася, бо їх родина по жіночій лінії має українське коріння. Щоправда, хто саме був українцем чи українкою у роді Боні, зірка не розповідає.  Єдине що казала Вікторія про українське коріння – це:

“У нашому роді всі жінки мали яскраву зовнішність, це видно на родинних фотографіях. І крім російської  крові, у наших венах тече ще й українська”.

Тож, така заява може сильно вплинути на відношення росіян до Вікторії, бо вже російські ЗМІ почали писати статті на кшталт “Вже й дитину завербували”. Дивно, що Боню ще не називають зрадницею, але все може бути ще попереду.

Схожі статті