Злата Огнєвіч показала, як готується до зими без світла та опалення у Києві: заощаджує та купляє газ балонами

Нерередбачувана і креативна Злата Огнєвіч знайде вихід з будь-якої ситуації. Навіть нинішні часи, коли навколо хаос та немає елементарного під рукою, вона не падає духом і хвацько долає всі перепони. Дізнайтеся, що вигадала співачка для життя без газу.

Знаменита холостячка Злата Огнєвіч завжди відзначалася завзятістю. Вона твердо йшла до мрій та цілей все своє життя. Цього року вразила артистка фанатів найбільше. Співачка не полишила Україну у важку годину та переживала темні часи разом із співвітчизниками.

Артистка не скористалася привілеєм виїзду у Європу і лишилася у рідній домівці. Щоправда, кілька разів вона таки лишала країну, але тільки для благодійних виступів заради наших знедолених громадян.

Злата Огнєвіч показала свою маму, яка скоро стане бабусею
Злата Огнєвіч показала, як готується до зими без світла

Нинішні обстріли та постійні блекаути також не настрашили артистку. Вона показала, що може зробити кожен задля комфортного життя у ці дні. Злата похизувалася туристичною плиткою на якій можна готувати, використовуючи лише один балон із газом.

Злата Огнєвіч показала, як готується до зими без світла

Своє надбання вона розпаковувала та тестувала прямо на підлозі ошатної квартири. Дивлячись, як легко все виходить прямо на красивій дорогій дерев’яній підлозі, і дійсно можна повірити, що такий девайс точно не пошкодить вашу кухню.

Огнєвіч також зазначила, що таку саму плитку купила для своїх батьків. А ще зараз зірка активно готується до походу у Непалі.

Виявляється, що співачка дуже полюбляє активний відпочинок з елементами екстриму. Це й не дивно, адже багато років вона присвятила майже райському куточку України — Криму. Проте, спорядження для більш серйозних походів навіть їй не по карману. Знаменитість вирішила заощаджувати та купувати все частинами.

Нагадаємо, що Злата Огнєвіч нині досі незаміжня. Вона намагалася побудувати серйозні відносини з чоловіками на проєкті “Холостячка-2”. Її фаворитом і переможцем романтичного реаліті став Андрій Задворний. Втім, на відміну від Ксенії Мішиної та Олександра Еллерта, їхні стосунки не витримали і пари місяців.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.