Зібрала всі компліменти та стала кумиром: кого з дружин Арсена Мірзояна фанати вважають гідною партією співаку

Арсен Мірзоян має цікаву історію кохання. Його фанати досі не можуть забути його першу обраницю та часто порівнюють її з Тонею Матвієнко. Дізнайтеся, кого ж насправді вподобали прихильники музиканта.

Популярний співак Арсен Мірзоян кардинально змінив свою долю завдяки участі у проєкті “Голос країни”. Він знайшов завдяки музичному реаліті не тільки прихильну публіку, а і свою другу половинку Тоню Матвієнко. Знаменитості побралися у 2017-му році. Відомо, що у пари є донечка Ніна, яку назвали на честь знаменитої бабусі.

Тоня Матвієнко розповіла правду про розлучення з Арсеном Мірзояном
Кого з дружин Арсена Мірзояна фанати вважають гідною партією співаку

Проте, в історії кохання співаків був один нюанс: в артиста цей шлюб став другим. Одразу мережею стали ширитися чутки, начебто Антоніна “відбила” у чужої жінки обранця. Аудиторія Арсена завжди співчувала його першій дружині, мовляв вона самотужки тягне дорослих синів.

Арсен Мірзоян з синами від першого шлюбу
Кого з дружин Арсена Мірзояна фанати вважають гідною партією співаку

Втім, Мірзоян не раз показував, що Тоня не забороняє йому спілкуватися з хлопцями. Більше того, вони знайомі з новою обраницею тата, своєю сестричкою та навіть їздили всі разом на відпочинок. Це, звісно, не могло не здивувати приємно фанатів зірок, адже всі побачили, наскільки поважають один одного рідні у цій сім’ї.

Цікаво, що Матвієнко випереджає колишню обраницю Арсена за кількістю компліментів, отриманих в Інстаграмі. За Антоніною стежить чимало користувачів, і, звісно, на коментарі ніхто не скупиться.

В Анни Мірзоян, до речі, є також особистий блог. Проте, на відміну від Тоні, вона має невелику кількість підписників. Відомо, що вона не переїхала з рідного Запоріжжя. Там також займалася творчістю та вела активний спосіб життя. Фото жінки також не лишається без уваги.

Кого з дружин Арсена Мірзояна фанати вважають гідною партією співаку

Нагадаємо, що нині Матвієнко живе у розлуці зі своїм коханим. Справа в тому, що співачка змушена була евакуюватися на початку війни у Європу. Проте, розкішним своє життя вона назвати там не може, адже лишилася концертів, а разом із цим і улюбленої роботи. Та зірка не опускає руки і сміливо їде проти всіх перешкод.

Схожі статті