Дзідзьо відгуляв таємне весілля і забув Славію: що відомо про наречену, яка походить з родини підприємців

Популярний співак Дзідзьо вже певний час одинакує. Та нещодавно у мережі промайнула інформація про те, що знаменитість побачили на весіллі. Дізнайтеся з ким відгуляв співак свято та кого видавали заміж.

Нинішній воєнний період забирає у нас все добре, що було у житті. Навіть до свят стали ставитися якось інакше, адже не всі можуть дозволити собі гуляння і з моральної, і з фінансової точки зору.

Проте, Дзідзьо нещодавно довелося віддуватися за одну пишну урочистість, а саме весілля.

Що відомо про таємне весілля Дзідзьо?

Дзідзьо показав пасію після зізнання його колишньої дружини Славії про прийняту пропозицію
Дзідзьо відгуляв таємне весілля

Минулого року всіх сколихнула новина про те, що популярний співак Михайло Хома розлучається. Зі своєю обраницею Ярославою Притулою він жив шлюбом з дуже юних років. Втім, човен сімейного щастя враз розбився, коли постали питання самореалізації та конкуренції на сцені. Річ у тім, що жінка давно виступає під псевдонімом Славія і ще за часів подружнього життя намагалася показати всі свій талант. Але дочекатися золотого весілля парі не вдалося.

Дзідзьо відгуляв таємне весілля

Якщо про особисте життя співачки зараз мало що відомо, то її екс-обранця побачили на пишному весіллі на Волині. Місцеві медіа радо публікували новини про те, як нині гуляють підприємці, що продають ковбасні вироби та їхні діти. Багато кому здалося дуже дивним те, що люди знаходять у собі зараз наснагу відзначати з розмахом такі події. Побачили на кадрах і Дзідзьо.

Втім, співак заперечує, що був там присутнім та наполягає на тому, що на святі виступав його двійник. Як, власне, і Павло Зібров: цього артиста також примітили на гулянні, але виступ давав просто актор, який пародіює знаменитість.

Нагадаємо, що тривалий час Хомі приписували роман з Олею Цибульською. Фанати продовжували у це вірити аж до того, як співачка не наважилася показати свого справжнього законного обранця. Цікаво, що у роман Дзідзьо з цією зіркою не вірила навіть сама Славія, хоча і говорила, що їй була співпраця коханого та Ольги неприємною.

Схожі статті