Єгор Гордєєв ошелешив фанатів заспаним виглядом та втомленими очима: навіть Горбунов виглядає молодше

Зірка "Сніданку з 1+1", Єгор Гордєєв, збентежив фанатів виснаженим виглядом та величезними синцями під очима. Що чи хто не дає ведучому спати ночами?

Єгор Гордєєв одразу полюбився публіці, коли з’явився у ролі ведучого на ранковому шоу “Сніданок з 1+1”. Співведучою на проєкті стала мила леді — Неля Шовкопляс. Глядачам швидко припав до душі цей тандем, та й телеведучі у кадрі виглядали ефектно один з одним. Артисти швидко знайшли спільну мову та здружилися. Проте деякі фанати вважають, що між знаменитостями присутньо дещо більше, ніж просто робочі та дружні стосунки. Зірки доволі відкрито дозволяють собі фліртувати один з одним перед об’єктивами камер. Гордєєв часто та ніжно цілує Нелю, яка, своєю чергою, не може встояти, щоб не припасти в обійми до партнера.

Неля Шовкопляс планує покинути Єгора Гордєєва
Єгор Гордєєв ошелешив фанатів заспаним виглядом

Останній час пара стала все ріже з’являтися разом в ефірах, а місце Шовкопляс зайняла інша ведуча, Людмила Бабір. Нещодавно артист збентежив підписників своїм втомленим зовнішнім виглядом. У своєму інстаграмі Юрій Горбунов виклав світлину з Нелею та Єгором. На ній ведучий “Сніданку” виглядає дуже виснаженим та з синцями під очима. Ймовірно, щоденні стреси забирають останні сили, а недосипання через ранкові знімання ще більше ще погіршують стан.

Не кожен зміг би витримати такий напружений режим зйомок. Щоб бути готовим до ефіру, який розпочинається щоденно о 7:00, знаменитостям потрібно встати ледь не о четвертій ранку. Сьогодні усі українці виснажені хронічним стресом через війну, тривожність та нескінчену кількість поганих новин. Недосипання, недоїдання або навпаки, надмірне споживання їжі, призводить до змін у зовнішності та загальному самопочутті. Тож ймовірно, що Єгору просто потрібен якісний відпочинок та улюблений усіма красень повернеться на телеекрани виспавшись й посвіжішавши.

Але про Юрія Горбунова сказати теж саме не можна. Актор навпаки, затьмарив не тільки Єгора, а й Нелю. Чоловік Осадчої виглядає помолоділим та відпочившим, хоча й окрім роботи зірки виховують двох дітей.

Нагадаємо, що Єгор Гордєєв не одружений та приховує подробиці особистого життя від допитливої публіки.

Схожі статті