Зірка “Х-Фактору” Аіда Ніколайчук у сміливому кроп-топі показала те, що не дісталося Ігорю Кондратюку (ФОТО)

Аіда Ніколайчук має цікаву історію участі у проєкті "Х-Фактор". Дізнайтеся, як виглядає зірка зараз та що відомо про її роман з Ігорем Кондратюком, і особисте життя в цілому.

Аіда Ніколайчук. Героїня цього матеріалу стала вельми популярною завдяки своїй сміливості і таланту. Вона підкорила всіх чистим голосом та відмінним слухом. Співачка настільки гарно виконала пісню на прослуховуванні, що журі спершу й не повірили у те, що дівчина співала без фонограми. Втім, коли вимкнули музику, вся знімальна команда була вражена тим, яким голосом природа наділила цю майбутню зірку. На жаль, у другому сезоні музичного реаліті ніхто не розгледів у ній потенційну переможницю.

Та все ж таки під своє крило взяв її Ігор Кондратюк, і у 3-му сезоні артистка вже здобула перемогу. Та не лише це знайшла Аіда на проєкті. Окрім слави і популярності, їй вдалося поринути у світ шоу-бізнесу наповну: її не раз підозрювали у романі зі своїм наставником з “Х-фактору”, бачили їх разом на світських заходах. Та згодом інформації про життя Ніколайчук ставало все менше, а відомий продюсер про неї навіть і не згадував.

Підопічні Ігоря Кондратюка Аіда Ніколайчук і Євген Літвінкович
Аіда Ніколайчук у сміливому кроп-топі показала те, що не дісталося Ігорю Кондратюку

Як виглядає зараз і чим займається Аіда Ніколайчук?

У світі сучасних можливостей зараз не тяжко знайти інформацію про ту чи іншу людину. Аіда активно веде свій міні-блог в Інстаграмі та охоче ділиться подробицями свого життя. Зовнішньо вона сильно змінилася: пропрацювала свій стиль, зачіску. Може вразити своїм гардеробом. Нещодавно вона показала фото в ультракороткому топіку, де було дуже добре видно витончену фігуру співачки. У коментарях її просто засипали компліментами:

  • “Дуже красива”;
  • “Люблю всі твої пісні. Кожна – це певна історія, яка знаходить відгук у серці”;
  • “У вас янгольська харизма”.

Нагадаємо, що Аіда Ніколайчук була заміжньою. З першим чоловіком вона народила сина, якого назвала Максимом. У 2013-му році зустрічалася з білоруським спортсменом, проте стосунки виявилися неміцними.

Схожі статті