Зірка “Україна має талант” Слава Фролова вперше розповіла, чому померла її дочка: “В мене було 3 дитини”

Зірка українського телебачення Слава Фролова, яка свого часу отримала велику популярність завдяки участі у проєкті "Україна має талант" зізналася про втрату дитини.

Знаменита українська телеведуча та шоувумен Слава Фролова ніколи не розповідала публіці про те, що їй довелося прожити, як матері. Найстрашніше, що може уявити жінка прийшло у життя зірки — вона втратила свою дитину. Первісток знаменитості народилася з пороком серця. На превеликий жаль, дівчинка померла.

Слава Фролова вперше розповіла, чому померла її дочка

Слава Фролова розповіла про своє складне материнство
Слава Фролова розповіла про втрату дитини

“У мене було 3 дитини. Зараз 2. Всім знайомий вислів iбатьки не повинні ховати своїх дітей”, — вразила зізнанням свою публіку Слава Фролова через публікацію у Facebook.

Досить довго Слава тримала цю правду в собі і не розповідала громадськості про пережиту трагедію. Втім, аби дати суспільству зрозуміти, наскільки важливо допомагати спеціалістам процвітати та розвиватися, щоб вони змогли у майбутньому допомогти маленьким дітям впоратися з захворюванням та вижити, Фролова зробила виняток і розповіла, з чим зіштовхнулася у своєму житті.

“Ми не знаємо, з якого боку навалиться біда, але важливо знати, що якщо вона й навалиться, ти будеш у ній не один, а це дорого коштує. Тоді, багато років тому, я була сама, сьогодні нас багато. Давайте разом рятуватимемо життя наших дітей”, – пише у фейсбуці Фролова.

Варто відзначити, що зірка досить давно не приймає участь у телевізійних зйомках і повністю відмовилася від світського життя. Артистка здебільшого займається благочинними проєктами, мистецтвом та освітніми програмами. Слава поставила перед собою мету допомогти наступним поколінням побудувати міцну та розвинуту державу.

Саме бажання донести до публіки про реальну проблему поруку серця і змотивувало зірку зробити цей пост.

Схожі статті