Сміюха з “НеАнгелів” осоромилася на всю Україну: такому конфузу Камінська радітиме довго – “Віка просто…”

Знаменита українська співачка Слава Камінська не так давно помирилася зі своєю екс-партнеркою по сцені Вікою Сміюхою, як знову між дівчатами пробігла чорна кішка.

Минулого року стало відомо про те, що Віка Сміюха та Слава Камінська припиняють співпрацювати. Одразу після розпаду музичного гурту НеАнгели між виконавицями розпочався небувалий конфлікт. Скандал прогримів на всю Україну, і, здавалося, йому не буде кінця.

Тим не менш, коли розпочалася війна, дівчата помирилися і почали підтримувати одна одну. Слава зізналася своїм підписницям, що її колишня партнерка пережила дуже важкі часи. Мовляв, тому і мовчить.

Віка Сміюха осоромилася на всю Україну

Через 7 місяців після початку повномасштабної війни між Славою і Вікторією, здається, знову пробігла чорна кішка. Нещодавно Сміюха оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нову фотографію, на якій постала у кроп-топі з камуфляжем.

От тільки малюнок камуфляжу був скопійований не з української військової форми, а російської.

Спочатку Камінська зробила репост у своєму мікроблозі, а в дописі до кадру почала жартувати над колишньою партнеркою.

А згодом співачка поділилася відеороликом, на якому спілкується зі своїм сином. Хлопчик питає співачку, чи підтримує Віка Сміюха російську федерацію. У відповідь Слава відповідає:

“Віка просто тупа”

Однак, не варто забувати, що гумор у Слави Камінської доволі специфічний, а таким чином вона могла просто в черговий раз вберегти Вікторію від хейту зі сторони українців, які могли сприйняти фотографію далеко не так, як вона задумувалася. Адже так чи інакше, але її вислів спонукає до думки, що Сміюха зробила це абсолютно несвідомо, через незнання специфіки нанесення принту на тканину для військової форми.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.