Дружина Володимира Остапчука на річницю їхнього весілля замість привітань натякнула на розлучення: “Одна”

Друга дружина Володимира Остапчука Христина Горняк сколихнула мережу заявою в день річницю її весілля з телеведучим. Що відбувається між зірковим подружжям?

Володимир Остапчук та Христина Горняк здавалися ідеальною парою. Зіркове подружжя випромінювало щастя та кохання, і ділилося цією позитивною енергією з оточуючими.

Дружина Володимира Остапчука натякнула на розлучення

Але в певний момент знаменитості припинили публікувати на особистих сторінках в соціальній мережі Instagram будь-які кадри разом: Христина не привітала чоловіка з днем народження, і судячи з усього, не має наміру вітати його з річницею їхнього весілля. Телеведучий дотримується такої самої моделі поведінки. Це досить дивно для пари, адже раніше вони створювали контент у зв’язку з особлиаими датами.

Дружина Володимира Остапчука натякнула на розлучення

Так, 15 жовтня телеведучий та його друга дружина побралися. Зараз вони знаходяться в розлуці, і варто відмітити, що наступила вона через декілька місяців після гучного скандалу з колишньою дружиною Володимира Остапчука Оленою Войченко.

У цей, здавалося б, особливий для свого сімейного життя день Христина лише більше заінтригувала аудиторію публікацією в соціальній мережі Instagram, в якій заявила, що вона у себе одна.

Дружина Володимира Остапчука натякнула на розлучення

Тоді жінка публічно звинуватила зірку у тому, що в нього є психічні розлади, нібито він бреше журналістам, що це вона не дає бачитися йому з дітьми, а також зачепила його дружину, яка стала причиною розлучення, так як була коханкою. У відповідь Володимир звинуватив Олену та її сім’ю у зв’язку з мафією.

І хоча Христина захищала свого чоловіка публічно, є висока імовірність, що даний скандал вплинув на стосунки між молодими людьми. До того ж, це далеко не перший конфлікт екс-подружжя, який привернув увагу аудиторії.

Колишня дружина телеведучого протягом 3 років не давала забувати парі про те, як з нею вчинили, що дуже дратувало Христину і ставало причиною гніву Володимира Остапчука.

Схожі статті