Молода дружина Віктора Павліка опинилася з сином за кордоном і вразила зізнанням: “З чоловіком розбіглися”

Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова прокоментувала чутки про її розлучення з музикантом. Чи дійсно концертна директорка пішла від чоловіка?

Дружина знаменитого українського виконавця Віктор Франковича є не просто активною користувачкою соціальних мереж, а створила вельми популярний особистий блог, який приносить дівчині стабільний дохід. Тому головні новини про життя зіркової родини фанати дізнаються одразу ж зі сторінки блогерки.

Дружина Віктора Павліка знову заговорила про розлучення
Молода дружина Віктора Павліка опинилася з сином за кордоном

Молода дружина Віктора Павліка опинилася з сином за кордоном

Так, декілька днів тому Катерина разом зі своїм сином від Віктора Франковича Михайлом опинилася в Ізраїлі. Через це мережею прокотилися чутки про розставання пари. Зокрема про це Катерині повідомила підписниця, яка запитала в неї чи дійсно вона пішла від музиканта. Катя вкотре спростувала чутки.

Молода дружина Віктора Павліка опинилася з сином за кордоном

Варто відзначити, що за кордоном Катерина опинилася майже одразу після масованого ракетного удару. Втім, Репяхова зазначає, що не тікала з України, а відправилася у заплановану поїздку.

Історія, насправді, повторюється, тому що після 24 лютого Катерина також виїжджала до сестри і була змушена пояснювати, що не є біженкою, а просто поїхала у гості до близької людини.

Віктор Франкович залишився в Україні і продовжує активно гастролювати у рамках благочинного туру. Як і більшість його колег, Павлік збирає гроші на допомогу Збройним силам України.

Якщо раніше молода дружина постійно подорожувала разом зі своїм благовірним, то зараз немає такої можливості. Адже окрім маленького сина турбується про свій бізнес, який запустила буквально декілька місяців тому. Тим не менш, заради поїздки до сестри Катерина наважилася залишити магазин без свого нагляду.

Схожі статті