Екс-віагрянка Анна Сєдокова може померти через серйозну хворобу: “Може призвести до серйозних наслідків”

Стало відомо, що знаменита російська співачка українського походження Анна Сєдокова може померти через своє захворювання. Що відбувається, дізнайтеся в нашій статті.

Після початку повномасштабної війни в Україні Анна Сєдокова не сказала жодного слова щодо того, що відбувається на її батьківщині. Згодом співачка засвітилася в Сполучених Штатах Америки. Журналісти зробили висновок, що артистка втекла з російської федерації навмисно. Втім, її поїздка закінчилася, і Анна знову знаходиться в москві. І її перебування в місті важко назвати приємним.

Анна Сєдокова вразила правдою про своє здоров’я

Анна Сєдокова
Анна Сєдокова вразила правдою про своє здоров’я

Не так давно зірка повідомила про те, що в неї загострення її захворювання. Сєдокова страждає від кропивниці. І хоча шанувальники поставилися до цієї інформації легковажно, у російських ЗМІ з’явилася інформація про те, що все набагато складніше, ніж може здаватися на перший погляд.

Анна недарма дуже засмучена, адже лікуватися в москві в неї можливості немає. Після санкцій вона не може дістати ліки в росії, а в Сполучених Штатах одна ін’єкція коштує тисячу доларів.

Спеціаліст дала інтерв’ю для російського видання, в якому підкреслила серйозність проблеми. Вона заявила, що якщо залишити усе так, як є, Анна Сєдокова може померти. Тож цілком імовірно, що співачка або повернеться до Сполучених Штатів, або знайде прихисток в Європі.

“Кропивниця є серйозним захворюванням, важким, і може призвести до серйозних наслідків і навіть смерті”, – сказала лікар.

Варто відмітити, що після початку повномасштабної війни співачка знаходиться у центрі скандалу, як і більшість її колег, які народилися в Україні. Такі зірки отримують порцію хейту і від своїх співвітчизників, які вважають таку позицію за зраду, і від росіян, які хейтять їх за походження.

Схожі статті