Зрадниця Сніжана Єгорова стала рудою і ховається за великими окулярами: щоб не впізнали за кордоном?

Знаменита українська телеведуча, яка напередодні повномасштабної війни втекла за кордон та публічно підтримала Путіна Сніжана Єгорова вразила змінами.

Незадовго до початку повномасштабної війни в Україні Сніжана Єгорова потрапила у небувалий скандал. Зірка публічно підтримала політику володимира путіна, а сама опинилася за кордоном.

Її дочка Стася Ровінська боролася за репутацію сім’ї і привселюдно заявила, що її матір неадекватна. Засмучена дівчина плакала та підкреслювала, що вона ні в якому разі не підтримує позицію своєї мами.

Через декілька місяців стало відомо, що Ровінська прийняла рішення емігрувати до Сполучених Штатів Америки назавжди. Дівчина вже знаходиться разом з дітьми та чоловіком в Нью-Йорку, і навіть влаштовує там кар’єру.

Сніжана Єгорова стала рудою і ховається за великими окулярами

Тим часом Сніжана Єгорова не зійшла зі свого шляху навіть після того, як дізналася про те, через що проходять її рідні та друзі в Україні. Разом з дітьми вона знаходиться в Туреччині і спостерігає за всім здалеку. Її старша дочка розповідала, що зірку навіть не збентежила її розповідь про те, як її онуки сиділи в бомбосховищі.

Сніжана Єгорова стала рудою

Хіба що зазнала змін її зовнішність: телеведуча перефарбувалася в рудий колір, зробила зачіску та почала носити ультравеликі окуляри. Можливо, це пов’язано з її впізнаваностю за кордоном, адже в Туреччині досить велика кількість і російських емігрантів, і українських біженців.

Нагадуємо, що після розлучення зі Сніжаною Єгоровою Антін Мухарський став дуже політично активним. Чоловік навіть видав книгу про те, як став націоналістом і до чого тут колишня дружина. Втім, тоді глядачі його не зрозуміли, так як не знали про справжні погляди Єгорової.

Схожі статті