Скільки грошей Софії Ротару вивезла у конвертах з росії? Правда про заробітки співачки вийшла назовні

Легендарна українська співачка Софія Ротару роками працювала за кордоном і встигла заробити неймовірні статки. Які заробітки виконавиця мала у російській федерації?

Після початку повномасштабної війни в Україні фанати Софії Ротару активно закликали її висловити свою позицію. Врешті-решт, зірка обмежилася парою коментарів, в яких засудила дії російської федерації. Для багатьох користувачів мережі цього було недостатньо, та згодом стало відомо, що співачка все ж таки відмовилася від будь-якої концертної діяльності на території росії, а сама залишається в Україні.

Співачка вважає недоречними концерти, тому абсолютно не гастролює. Ба більше, у зірки є благодійний фонд, який допомагає сім’ям захисників.

Правда про заробітки Софії Ротару вийшла назовні

Яку пенсію отримує Софія Ротару
Правда про заробітки Софії Ротару вийшла назовні

В російському інформаційному просторі можна помітити серйозні невдоволення щодо позиції співачки. Уся справа в тому, що росіяни очікували, що зірка займе нейтральну сторону через шалені заробітки у їхній країні. Тепер же вони почали рахувати, скільки ж Софія Михайлівна свого часу вивезла у конвертах з території російської федерації.

“За увесь час Софія Ротару заробила стільки грошей, що вистачить і їй, і її дітям, і онукам. Скоріше у Росії закінчиться газ та нафта, ніж у Софії Ротару гроші”, – прокоментував фінансовий стан артистки її колишній директор Сергій Лавров.

Варто відзначити, що останні роки Софія Михайлівна мала виступала, але дуже сумувала за сценою.  Під час карантину зірка навіть плакала в інтерв’ю через те, що дуже сумувала за глядачами, які не могли прийти до неї на концерт через обмеження.

Тим не менш, любов до сцени для зірки ніщо у порівнянні з горем, яке розгорнулася навколо. Зірка принципово не розважає слухачів через війну.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.