Екс-дружина Дзідзьо повідомила про участь у Нацвідборі Євробачення: показала, який талант приховувала роками

Співачка SLAVIA заявила на своїй сторінці в Інстаграмі про намір брати участь у Євробаченні наступного року. Дізнайтеся, чим вразила артистка у мережі та яку пісню підготувала для того, щоб представити Україну на пісенному конкурсі.

Популярна співачка Славія зробила публікацію в Інстаграмі про те, що написала пісню та її вже відправлено на Національний відбір на Євробачення. Артистка поки витримує інтригу, щодо ліричного та музичного наповнення своєї композиції, але фанатам і цієї новини вистачило, щоб набратися вражень. Тим паче колишня дружина Дзідзьо показала ефектну світлину, де позує у вкороченій блузці з довгими рукавами.

Прихильники бачать, як змінилася індивідуальність та постать зірки після розлучення. Відомо, що зі своїм законним обранцем, Михайлом Хомою, якого ви знаєте, як артиста DZIDZIO, вона розбіглася у 2021-му році. Подію супроводжувало багато інтерв’ю екс-коханої музиканта, де розкрилося багато подробиць особистого життя цієї пари.

Одним з нюансів, що окреслювала Славія було те, що вона не відчувала свободи творчості та самореалізації у шлюбі з колишнім. Артистка акцентувала увагу на тому, що завжди попереду був Дзідзьо і Михайло, своєму альтер его приділяв чимало часу. Ярослава (таке справжнє ім’я виконавиці) також хотіла бути ближчою до музики та змогла розкритися на повну тільки, коли зняла обручку.

Колишня дружина Дзідзьо Славія знову в нього закохалася і відкрито заявляє про свої почуття
Екс-дружина Дзідзьо повідомила про участь у Нацвідборі Євробачення

Прихильники впевнені, що співачка зможе досягти чималих висот. Вона вже активно працює над своїми піснями, образами та навіть кліпами. Крім цього, популярна жінка не перестає експериментувати зі стилем та образами. Цікаво, що її творчість також відбила непростий період її життя, а саме розлучення.

Нагадаємо, що у Славії з Дзідзьо не було спільних дітей. І, хоча пара провела чимало років разом, малюків народити не вдалося. Михайлові часто приписували батьківство сину Олі Цибульської, проте, поп-артистка спростувала всі плітки про себе та свою родину.

 

Схожі статті