Тарас Тополя відверто розповів, як ставиться до зірок-чоловіків, які не пішли на фронт: “Роблю свої висновки”

Фронтмен гурту "Антитіла" Тарас Тополя вперше розповів, як ставиться до чоловіків, які не пішли на фронт, заради оборони країни під час війни, особливо це стосується зіркових колег.

Сам Тарас поповнив лави Збройних Сил ще в самому початку повномасштабної війни та вважає це правильним рішенням, варіантів у якого, немає.Тополя разом зі своїми колегами по гурту “Антитіла” був парамедиком на Харківщині, а це, як відомо, одна з найгарячіших точок фронту, яку ні на день не залишали без обстрілів протягом усіх 7-ми місяців війни.

Тарас Тополя розповів, як ставиться до колег не на фронті
Тарас Тополя розповів, як ставиться до колег не на фронті

Тож, оскільки Тополя обрав для себе певну сторону у всій цій ситуації, то зміг прокоментувати своє ставлення до своїх колег і загалом чоловіків, які залишились поза фронтом. Тарас не вважає правильним когось засуджувати, бо кожен обирає свій шлях, відштовхуючись від своєї сили. Якщо хтось не вміє поводитись зі зброєю, то дійсно немає сенсу йти на фронт і нарікати себе і своїх побратимів на біду. Сам Тарас висловився так:

“Я ніколи нікого не засуджував і не стану, тому що кожен вчиняє так, як вважає за потрібне, виходячи зі своїх можливостей. Звичайно, я роблю свої певні висновки, але звинувачувати людей у недостатній сміливості, це занадто, я вважаю що це неправильно”.

Також Тарас сказав, що вся наша країна – це єдиний механізм і якщо хтось буде займатися не своєю справою, то цей механізм почне давати збій, а відновити його буде складно. Тому повинні бути й такі чоловіки, які займаються волонтерством, просто працюють і донатять на ЗСУ та допомогу постраждалим від війни. Та у решті решт, чоловіки повинні бути поряд з жінками та дітьми, щоб оберігати їх поряд. Головне, що виділив Тополя, це те, що де б ти не був, треба щось робити, бо просто так сидіти не можна. Заради перемоги варто працювати на будь-якому фронті.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.