Як виглядає чоловік Джамали? Мусульманин-правозахисник з суворими принципами і ніжним серцем: “Все контролює”

Знаменита українська співачка Джамала не приховує від фанатів особистого життя, але і не робить його публічним. Хто зробив щасливою артистку, дізнайтеся в нашій статті.

Джамала вийшла заміж 6 років тому. Її обранцем став уродженець Сімферополю Сеїт-Бекір Сулейманов. Чоловік прославився, як борець за права кримських татар.

Як виглядає чоловік Джамали

Джамала вперше показала п'ятого члена їхньої сім'ї з Сеїт-Бекіром
Як виглядає чоловік Джамали

Сеіт-Бекір став не тільки надійним партнером для співачки, але її натхненням та головою її родини. Ієрархія в сім’ї артистки вельми зрозуміла та однозначна.

Джамала навіть якось розповіла, що не бере участь у Танцях з зірками саме через благовірного, якому не подобаються деякі костюми виступаючих, а також ряд танцювальних підтримок. Але врешті-решт, зірці вдалося змінити думку свого коханого, і вони знайшли компроміс. Джамала взяла участь не тільки в українській версії шоу, але і в польській.

Тож в сім’ї не панує диктатура. Зіркове подружжя дослухається одне до одного та приходить до рішення, яке задовільняє обидвох. Але є речі, які, наприклад, Джамала довіряє коханому усі фінанси.

Джамала зі своїм чоловіком Сеїт-Бекіром
Як виглядає чоловік Джамали

“Все контролює Бекір, тому що він краще за мене розбирається і в цифрах, і в термінах. Я дуже рада та вдячна йому за те, що взяв на себе ці турботи”, – сказала вона.

На даний момент співачка знаходиться за кордоном. Джамала продовжує збір коштів на допомогу Збройним силам України. Після початку повномасштабної війни в Україні зірка евакуювали своїх синів до Туреччини, і лише нещодавно змогла забрати їх до Європи. Чоловік артистки Сеіт-Бекір Сулейманов залишився в Україні та очікує на сім’ю вдома. Про його діяльність в умовах війни достовірно нічого не відомо. Але зважаючи на правозахисний напрямок його роботи, немає сумнівів, що чоловік задіяний у важливих для громадськості проєктах.

Схожі статті