Джамала після Польщі не змогла всидіти в Україні та разом з дітьми поїхала до Литви: “За планом”

Українська співачка Джамала тривалий час перебувала у Польщі, оскільки брала участь у шоу "Танці", але нещодавно повернулась додому, щоправда ненадовго, бо вже встигла забрати синів та поїхати з ними до Литви.

Співачка з самого початку війни активно боронила Україну на культурному фронті, жінка їздила по всій Європі та давала благодійні концерти. Також погодилась взяти участь у польських танцях лише через благодійну мету, яка дозволила їй допомогти українцям та військовослужбовцям.

Джамала, окрім того, що є артисткою, ще й мама двох синів, які тривалий час перебували у Туреччині, а також були й вдома, в Україні. Спочатку артистка поїхала до Польщі сама, а згодом не втрималась і забрала дітей до себе. Тепер, Джамала взявши синів поїхала до Литви.

Про цю поїздку Джамала повідомила на своїй сторінці instagram та розповіла, чого артистці з дітьми не сидиться вдома. Звісно, що зараз стало дуже небезпечно залишатися у столиці, де й живе артистка. Але причина зовсім не в цьому. Джамала поїхала на концерт, звісно знову ж благодійний. Тепер співачки виступатиме на фінальному матчі Кубка ЛФФ. Також, вона зазначила, що не одна з українських артисток, які братимуть участь у заході, але й імен не написала. Проте показала своїх фанатів, а це саме два маленьких сини співачки, які будуть підтримувати маму своєю присутністю.

Також, Джамала зазначила, що має в планах відправитися у тур по Європі під назвою “Поклик”. Почне артистка з Польщі, адже ця країна вже стала для неї другою домівкою. Тож, мета цього туру буде також благодійна. Співачка має намір зібрати велику суму грошей, яка зможе допомогти людям, які постраждали від воєнних злочинів росії. А от коли Джамала збирається додому, невідомо.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.