Шестирічна дочка Слави Камінської спантеличила її новиною про кохання на відстані: “Це всього лише хлопчик”

Українська співачка Слава Камінська має не тільки успішну кар'єру, а ще й є гарною мамою, яка завжди готова вислухати свою дитину. Так, нещодавно Слава дізналася, що її донька має кохання на відстані.

Артистка має двох діточок, сина Леонарда і доньку Лауру від свого шлюбу, який, на жаль, вже залишився у минулому. Проте маленькі залишилися з зірковою мамою. А колишній чоловік Слави пластичний хірург Едгар Камінський бачиться з дітьми тоді, коли це можливо за нинішніх умов. Бо нині співачка з маленькими перебуває в Нідерландах і вже знайшла своє нове кохання, але в Україні.

Донька Слави Камінської спантеличила маму своїм юним коханням
Донька Слави Камінської спантеличила маму своїм юним коханням

Тож і мала Лаура не відстає віз зіркової мами й також знайшла собі кохання на відстані. Це, звісно, здивувало Камінську, але як гарна мама вона намагається просто поговорити з донькою та з’ясувати як дочка знайшла хлопця та ще й закохалася в нього попри великий кілометраж.

Оскільки Слава не приховує нічого зі свого життя від підписників, то й дорослу розмову з донькою про хлопчиків також засвітила, але на чорному фоні, певно, щоб маленька нічого не запідозрила. Камінська вирішила запитати у Лаури де саме вона змогла знайти своє перше кохання, та ще й на відстані, через сотні кілометрів від неї самої. Та отримала роз’яснення від маленької дівчинки, що ніби-то є якась популярна гра, де необхідно знайти собі кохання саме у шестирічному віці. Що та за гра така на пошуки коханого невідомо, проте, мала зауважила, що в неї грають навіть друзі дівчинки.

Тож Слава сприйняла цю інформацію спокійно, але пожартувала, що тато Лаури її вб’є за таку свободу шестирічної доньки. А от сама дівчинка сказала:

“Мама, це всього лише хлопчики, звичайні” – на що Слава відповіла: “В цих звичайних хлопчиках і є все наше жіноче життя”.

Тож, доросла розмова дівчат пройшла спокійно та з повним розумінням. Також Слава показала як зараз виглядають її діти. Маленькі вже достатньо підросли та нагадують за зовнішністю саму Камінську.

 

Схожі статті