Як зараз виглядає та куди зник Олег Винник: під час лікування посивів, відпустив бороду, але досі посміхається

Знаменитий український виконавець Олег Винник зник з інформаційного простору після 24-го лютого. Втім, артист не сидів без діла і також наближає Україну до перемоги.

Після початку повномасштабної війни на території України Олег Винник опинився серед тих зірок, які зникли з інформаційного простору і не виходили на зв’язок протягом тривалого часу.

Хоча шанувальники спершу захищали артиста, все ж таки саме хейтери одразу ж здогадались про справжнє місцезнаходження артиста: Винник знаходився в Німеччині. Адвокат виконавця через декілька місяців розповіла, що Олег Винник лікується в Німеччині. Про проблеми зі здоров’ям артиста стало відомо  ще до війни, адже він скасував свої концерти через фізичну неможливість їх дати.

Як зараз виглядає та куди зник Олег Винник

Але не дивлячись на своє мовчання та небажання брати участь у інформаційній війні, Олег активно допомагає українським захисникам. Артист займається доставкою автомобілів на територію України для Збройних сил. На фронті їх прозвали вовчицямобілями.

Благодійний фонд Винника
Як зараз виглядає та куди зник Олег Винник

Також Роман Недзельський поділився декількома фотографіями артиста, на яких помітно, що Олег відростив собі бороду, а також почав активно сивіти. Очі Винник приховує за сонцезахисними окулярами, щоб його зайвий раз не впізнавали фанати на вулицях. Гардероб артиста також дуже непримітний та класичний, аби не виділятися в натовпі.

Де саме знаходиться його бек-вокалістка, яку вважають таємною дружиною Олега Винника достовірно невідомо. Імовірніше за все вона знаходиться поруч з виконавцем, адже Олег де є благочинні концерти на території Європи, гроші з яких йдуть на допомогу батьківщині.

Після початку повномасштабної війни Таюне також не активна в соціальних мережах та повністю ігнорує коментарі щодо свого мовчання.

Схожі статті