Куди зник колишній колега Дантеса Вадим Олійник та як склалося його життя після розпаду дуету?

Зірковий дует "ДіО. Фільми" народився завдяки Наталі Могилевській, яка ще на "Фабриці зірок" помітила творчий потенціал у хлопців, але за умовою спільного гурту. Так і почалася творча кар'єра Дантеса та Олійника, але згодом Вадим вирішив піти у самостійне плавання, а от де хлопець зараз, можна дізнатися у статті.

Наталя Могилевська ще у далекому 2008 році захотіла стати продюсером Вадима та Володі, хлопці прийшли на талант-шоу “Фабрика зірок”. Але шаленої популярності хлопці набули у 2010 після виходу альбому “Мені уже 20”, в який увійшло 14 композицій. Хлопці мали гарні рейтинги та почали активно пробиватися у світ українського шоу-бізнесу.

Проте гурт проіснував не багато, не мало 6 років. А потім Вадим ошелешив Вову та Могилевську своїм рішенням піти з дуету та почати будувати власну кар’єру сольного співака. Дантес був шокований таким рішенням Олійника, але прийняв це і вирішив також йти своєю стежкою.

Тож, зараз ми спостерігаємо успішну кар’єру та шалену популярність Володимира Дантеса, а от що все ж таки сталося з Вадимом, адже його рідко можна побачити на екранах музичних каналів чи в якості гостя у різних шоу.

Проте не дивлячись на своє спортивне захоплення та частину кар’єри у футбольному клубі “Маестро” ще з 2010 року, де Олійник є півзахисником, музичну кар’єру хлопець також продовжує будувати. Але після розпаду дуету він зник з радарів аж на 2 роки, а у 2017-му випустив треки під назвою “Запалювати молодим” та “Дівчинка року”.  Нові пісні від Олійника його шанувальники змогли почути у 2019-му році, а потім вже у 2022.

К
Куди зник Вадим Олійник

Також, поки Дантес гучно розлучився в цьому році, про розставання Вадима у 2020 році з дружиною Анною Браженко було мало інформації, бо Вадим не дуже любить виставляти на загал своє особисте життя. Та зараз хлопець вже більше ніж пів року зустрічається з молодою дівчиною, на ім’я Софія Нестеренко, тож на фронті кохання в Олійника все добре.

А от творчість зараз відійшла на другий план, тому що з початком повномасштабної війни в Україні, Вадим активно почав займатися волонтерською діяльністю. Тому тепер Олійник не тільки футболіст і співак, а ще й волонтер. До речі коли влітку відбувся благодійний футбольний матч “зірки проти професіоналів”, Вадима також запросили у команду зірок, разом з Олександром Педаном, Григорієм Решетніком та іншими зірками українського шоу-бізнесу.

Схожі статті