Хто зміг зачарувати Тіну Кароль, яка засвітилася у Нью-Йорку з відомим політиком – це не Коломойський

Тіна Кароль через свою вроду і самотність завжди попадає під ймовірні романи. Ще нещодавно поп-діві приписували у кавалери Коломойського а тепер вже Тіна засвітилась з іншим політичним діячем, та ще й за межами країни. Аби дізнатися хто цей загадковий політик, читайте статтю до кінця.

Кароль, напевно, одна з найпопулярніших жінок України у сенсі романів, їй завжди намагаються знайти чоловіка де б вона не була і з ким би не спілкувалася. Слід зазначити, що всі чоловіки Тіни абсолютно з різних сфер діяльності, це як артисти, співаки, танцюристи, тобто творчі люди, так і серйозні, характерні політики.

Наприклад, найгучнішим романом з творчих чоловіків у Тіни був з Даном Баланом, який одним поглядом був готовий наче з’їсти Кароль та здавалося, що він готовий  заради неї на все. Але щось не склалося і вже роман спростований. Тепер більша частина прихильників співачки впевнені, що це був піар-хід заради підняття рейтингів шоу “Голос країни”.

Т
Тіна Кароль зустрілась з відомим політиком у Нью-Йорку

Потім У Тіни начеб-то були романтичні стосунки з хореографом Дмитром Жуком, який, до речі й зараз є підопічним Кароль. Саме вона допомагає йому у випуску його пісень та кліпів і в одному з них навіть взяла участь. Але роману між Дмитром і Тіною немає, суто робота, адже Жук завжди ставить хореографію співачці, а Кароль допомагає Дмитру почати кар’єру співака, тому що бачить у ньому талант.

Перейдемо до політичних діячів, оскільки Тіни активно приписують роман з Ігорем Коломойським, Але й тут немає нічого крім простих людських стосунків та підтримки. Проте одна дівчина з балету Кароль натякнула, що Коломойський, який до речі одружений, має на Тіну особисті плани. Так от ніяких романтичних зв’язків співачка і політик не демонструють, а отже можна зробити висновок, що їх пов’язує щось робоче.

А от вчора Кароль засвітилася з новим обличчям, цей чоловік також є політичним діячем, а саме, Сергій Кислиця – постійний представник України при організації Об’єднаних націй. Романом там також і не пахне, бо Тіна виступала у Нью-Йорку на благодійному концерті в підтримку України.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.