Камалія показала підрослих доньок, які ростуть абсолютно схожими на Захура: “Татова ксерокопія” (ФОТО)

Співачка Камалія після повернення доньок в Україну показала нову світлину з усією родиною. Дівчата не тільки схожі між собою, як дві краплі води, а ще й копія рідного батька.

Одна з найголовніших мрій кожної жінки — стати мамою. Але це не завжди буває просто. Не з чуток про це знає співачка Камалія, яка багато років намагалась завагітніти, але усі старання були марними. Артистка навіть відважилася на відчайдушний крок — звернутись до потойбічних сил, щоб вони подарували їй маля. Виконавиця відвідувала знахарок, аби вилікуватися від безпліддя. Чоловік Камалії, пакистанський підприємець та багатій, Мохаммад Захур, ставився до ідей дружини скептично, але й не забороняв втілювати їх у реальність.

Невдовзі молитви знаменитості були почуті та доля подарувала Камалії довгоочікувану вагітність. У 2013 році співачка народила чоловікові двох чудових доньок — Мірабеллу та Арабеллу. Камалія не просто так обрала для дівчат саме ці імена. Арабелла з латинської означає “та, що молиться”, а Мірабелла — “чудова”.

З початку війни виконавиця, разом із дітьми, евакуювалась за кордон де займалась волонтером та влаштовувала благодійні виступи для збору коштів на потреби України. Але туга за Батьківщиною була нестерпна та на початку вересня знаменитість повернулась до рідної країни. Ймовірно, що доньки артистки в цей час ще залишались у Європі, оскільки фото з дівчатками Камалія опублікувала лише нещодавно.

 

Зі своїми підписниками зірка, вперше після повернення в Україну, поділилась новою світлиною де вона з усією сім’єю позує на фоні Львівського оперного театру. Шанувальники написали своїй улюблениці багато приємних компліментів під фото та підмітили, як сильно дівчата схожі на свого батька:

  • “Татова ксерокопія”
  • “Татові доньки”
  • “Красива родина”

Крім цього співачка поділилася ще й емоціями донечок. Виявляється, вони дуже хотіли повернутися в Україну:

“На канікули додому! Через 8 місяців від початку війни мої діти повернулись в Україну. Це була їх єдина мрія!”, — так виконавиця підписала відео.

Камалія показала підрослих доньок, які ростуть абсолютно схожими на Захура

Нагадаємо, що справжнє ім’я Камалії — Захур Наталія Вікторівна та з 2004 року вона має звання Заслуженої артистки України.

Схожі статті