Донька колишньої Потапа Ірини Горової вперше засвітила фотографію з чоловіком: оце так пара

Донька Ірини Горової від першого шлюбу Наталя, нещодавно вийшла заміж,але свого красеня чоловіка так і не показувала, як виглядає зять Потапа. Але нещодавно дівчина трішки засвітила своє кохання.

Наталя має дуже гарні та дружні стосунки зі своєю зірковою мамою Іриною Горовою. Оскільки Іра більшу частину свого життя крутиться у сфері шоу-бізнесу, то вона доволі сучасна, тому коли росла Наталія, Горова змогла стати для дівчинки не тільки мамою, а ще й справжньою, близькою подругою.

Д
Донька Ірини Горової показала чоловіка

Нещодавно Наталя вийшла заміж за мусульманського хлопця. Ця звістка звісно, трошки збентежила Горову, адже весілля відбулося без її присутності та в іншій країні, за іншими законами. Але не дивлячись на те, що весілля відбулося в Лівані та за мусульманськими традиціями, віри цієї країни, донька продюсерки приймати не стала. Також молодята мають за мету зіграти весілля ще й в Україні, за рідними для дівчини традиціями. Та поки що, Наталя не збирається до України.

Сама ж Ірина була здивована такою швидкістю подій, проте дуже зраділа за свою доньку і вже чекає на українське весілля. До того ж Наталя дуже рідко розповсюджує своє особисте життя і досі мало хто знає, як виглядає обранець дівчини.

Д
Донька Ірини Горової показала чоловіка

Так, Наталя вирішила поділитись сімейною фотокарткою, на якій стоїть вона та її молодий чоловік, проте, обличчя обранця Наталі знов не видно. Тож, з цього можна зробити два припущення, або сама Наталі не хоче розсекречувати красеня чоловіка, чи сам хлопець не бажає стати причиною для українських пліток.

Також, слід нагадати, що продюсер Потап є вітчимом для Наталі й він також нічого не знав про весілля у Лівані, але згодом дуже зрадів щастю своєї падчерки, адже він і сам знає, як важливо знайти свою людину і бажати прожити з нею все життя.

Схожі статті