|
18.10.2022 16:00

Донька колишньої Потапа Ірини Горової вперше засвітила фотографію з чоловіком: оце так пара

Донька Ірини Горової від першого шлюбу Наталя, нещодавно вийшла заміж,але свого красеня чоловіка так і не показувала, як виглядає зять Потапа. Але нещодавно дівчина трішки засвітила своє кохання.

Наталя має дуже гарні та дружні стосунки зі своєю зірковою мамою Іриною Горовою. Оскільки Іра більшу частину свого життя крутиться у сфері шоу-бізнесу, то вона доволі сучасна, тому коли росла Наталія, Горова змогла стати для дівчинки не тільки мамою, а ще й справжньою, близькою подругою.

Донька Ірини Горової показала чоловіка

Нещодавно Наталя вийшла заміж за мусульманського хлопця. Ця звістка звісно, трошки збентежила Горову, адже весілля відбулося без її присутності та в іншій країні, за іншими законами. Але не дивлячись на те, що весілля відбулося в Лівані та за мусульманськими традиціями, віри цієї країни, донька продюсерки приймати не стала. Також молодята мають за мету зіграти весілля ще й в Україні, за рідними для дівчини традиціями. Та поки що, Наталя не збирається до України.

Сама ж Ірина була здивована такою швидкістю подій, проте дуже зраділа за свою доньку і вже чекає на українське весілля. До того ж Наталя дуже рідко розповсюджує своє особисте життя і досі мало хто знає, як виглядає обранець дівчини.

Донька Ірини Горової показала чоловіка

Так, Наталя вирішила поділитись сімейною фотокарткою, на якій стоїть вона та її молодий чоловік, проте, обличчя обранця Наталі знов не видно. Тож, з цього можна зробити два припущення, або сама Наталі не хоче розсекречувати красеня чоловіка, чи сам хлопець не бажає стати причиною для українських пліток.

Також, слід нагадати, що продюсер Потап є вітчимом для Наталі й він також нічого не знав про весілля у Лівані, але згодом дуже зрадів щастю своєї падчерки, адже він і сам знає, як важливо знайти свою людину і бажати прожити з нею все життя.