|
18.10.2022 20:03

Як змінилися українські зірки з роками: Данилко, Полякова, Цибульська та інші артисти, яких не впізнати

Оля Полякова

Оля Полякова

Українська співачка, яка почала свою кар’єру у 2000 році вже за 22 роки кар’єри, але не всі успішні та плодотворні, але Оля таки змогла перетворитися з молодої непомітної початкової артистки у справжню королеву ночі, як сама себе прозвала Оля. І справді, Полякова зараз вважається не просто зіркою, а суперзіркою. І успіхи Олі досягли не тільки творчих вершин, а ще й Оля дуже змінилася зовні та виросла як особистість. Окрім цього Полякова ще й встигла побудувати міцну родину.

Ірина Федишин

Ірина Федишин

Ірина Федишин народилась у творчій родині, тому вже в 13 років дівчина пішла вчитися до музичної школи, одразу до 40-го класу. А ось творчий шлях Іри почався у 2007 році, тоді вона одразу ж випустила перший альбом “Твій янгол”. За всі свої роки творчості Федишин встигла змінити купу образів, але все ж таки, залишилася в блондинистому кольорі.

Оля Цибульська

Оля Цибульська

Найепатажніша молода співачка української естради, яка почала свій шлях з шоу “Фабрика зірок”, а тепер вважається однією з найпопулярніших співачок сучасності. Оля не завжди мала яскравий образ та зовнішність, колись Цибульська була досить непомітною, тому в роки становлення кар’єри Цибульської, вона була не надто яскравою та розкутою.

Вєрка Сердючка

Вєрка Сердючка

Сердючка – це досі улюблений персонаж української естради. У 1993, коли образ Вєрки Сердючки вирішив втілити молодий комік Андрій Данилко та не прогадав. Вже понад 20 років цей образ має мільйонну аудиторію. І багато хто з дорослого покоління пам’ятає шалені образи Вєрки, найяскравішим з яких було амплуа провідниці. І саме з ним, пов’язано багато жартів та інтернет-мемів. І досі цей образ не виходить ні в кого з голови. Проте зараз Сердючка вже інша.