Марічка Падалко показала, де перечікує з дітьми повітряну тривогу: обшарпані стіни та мінімум світла

Популярна ведуча Марічка Падалко показала в яких умовах переховується у Києві під час повітряної тривоги. Дізнайтеся, куди бігає мати трьох діток ховатися від ворожої навали та як проводить ці години разом з малечею.

Події сьогодення зрівняли всіх: і бідних, і заможних, і популярних людей, і простих. Ворог без розбору цілить по наших будинках, підбиває автівки та калічить міста. Здавалося, від Київщини російська навала давно пішла, але окупант не дає спокою навіть зараз.

Вже другий тиждень безпринципно б’ють по столичних кварталах, енергетичних установах міста. Спокою немає ні вдень, ні вночі. Мешканці вже по-трохи звикають до такого безладу та не ігнорують повітряні тривоги. Марічка Падалко, як лідерка думки, своїм прикладом показує, що обов’язково слід перечекати неспокійні години у сховищі.

Марічка Падалко показала крихітну дитячу, де поселила всіх своїх дітей
Марічка Падалко показала, де перечікує з дітьми повітряну тривогу

Ведуча телеканалу “1+1” показала, що не гребує умовами заради безпеки. Зірка виставила у сторіз фото зі схованки, де видно, що давно не робили ремонт. Всістися вдалося з донечками на двох простецьких стільчиках. Втім, видно, що в укритті знаменитості, попри все є роутер, а значить проведено й інтернет.

Марічка зауважує, що разом з дітьми бачили прямо з вікна падіння двох ворожих дронів. Саме тому особливо зараз не гребують сигналами тривоги.

Марічка Падалко показала, де перечікує з дітьми повітряну тривогу

Слід також віддати належне, що Падалко і під час роботи спускається углиб будівлі. Вона вже звикла до цього, адже навіть попри початок війни не полишила свою улюблену роботу. Поки її обранець Єгор Соболєв гнав окупантів з Київщини, його дружина невтомно працювали заради українців, які так чекали хоч якихось новин з фронту.

Нагадаємо, що у Марічки Падалко є трійко дітей, а ще вона любо прийняла у родину дочку свого обранця від першого шлюбу, Алісу. З дівчиною налагодила спілкування, а також не зіпсувала стосунки з її мамою. Відомо, що батько також підтримує відносини зі своєю першою родиною. Проте, донька Єгора під час війни виїхала у Європу.

Схожі статті