Що відомо про два шлюби Надії Матвєєвої та її чоловіків: кого кохала насправді, а кому вирішила подарувати сина

Надія Матвєєва полюбилася глядачам одразу і стала їм близькою, наче подруга. Прихильників вражає неймовірна історія кохання та романів зірки. Дізнайтеся, скільки насправді разів була заміжньою знаменитість.

Передачу “Все буде добре” неможливо уявити без її ведучої Надії Матвєєвої. Вона з перших кадрів полонила всіх глядачів. Популярність знаменитості росла, а разом з нею і цікавість фанатів до особистого життя зірки. Всі хотіли дізнатися, якою насправді є вона.

Що відомо про шлюби Надії Матвєєвої?

Надія Матвєєва вийшла в люди у піжамі
Що відомо про два шлюби Надії Матвєєвої та її чоловіків

У знаменитості є дуже непересічна історія кохання. Першого обранця вона зустріла ще в інституті, коли тільки думала, ким мріє бути у дорослому житті. Як часто буває, юна любов полонила повністю серця молодих і плодом кохання став маленький синок Владислав.

Втім, стосунки не виявилися міцними. Знаменитість розійшлася зі своїм обранцем та почала життя матері-одиначки. Проте, це тривало недовго. Зі своїм другим чоловіком зустрілася ведуча на своїй роботі. Службовий роман переріс у справжні сімейні відносини. Дитину знаменитості новий чоловік прийняв, як свою.

Другий чоловік Надії Матвєєвої та її син від першого шлюбу
Що відомо про два шлюби Надії Матвєєвої та її чоловіків

Все, здавалося, налагодилося у житті Надії. Та згодом і другий шлюб розпався, адже її чекала потужна кар’єра у Києві. 11 спільно проведених років разом пішли прахом.

Відомо, що у столиці під час зйомок передачі “Все буде смачно”, про весілля Матвєєва домовилася з колегою по зйомкам Павлом Костіциним. У рамках програми пропозиція руки та серця пролунала, скоріше, як жарт, але згодом знаменитостей все ж таки часто бачили разом на світських заходах.

47-річний Павло Костіцин покликав Надію Матвєєву заміж
Що відомо про два шлюби Надії Матвєєвої та її чоловіків

Цього ж року ведуча зізналася на проєкті телеканалу СТБ “Як ти?” про те, що зустріла нового обранця. Щоправда, молодшого за себе на 20 років. Втім, це її найкращі стосунки.

Нагадаємо, що Надія Матвєєва — це не справжнє ім’я зірки. При народженні батьки назвали її Людмилою, але у дорослому віці жінці здалося, що її рідне ПІБ буде немилозвучним для телеекранів, саме тому і вирішила взяти псевдонім.

 

Схожі статті