Розлука з коханим: alyona alyona розповіла як пережила особисту трагедію і стала на шлях бодіпозитиву

Alyona Alyona рідко розповідає про особисте, але маші Єфросиніній пощастило її розговорити.

Особисте життя реперки Alyona Alyona – таємниця за сімома замками. Привідкрила вона цю таємницю лише для ведучої програми “Екзамен” Маші Єфросиніної і у своєму блозі в мережі. У великому інтерв’ю виконавиця розповіла, що за весь час у неї було всього двоє хлопців, з якими стосунки тривали по року. Саме останні відносини боляче вдарили по реперці та її самооцінці.

З останнім вона розлучилася три роки тому через різні погляди на життя. Маші Єфросиніній виконавиця зізналася, що була ще одна причина для розриву. а саме зайва вага Альони. Про цей період дівчина вирішила розповісти у мережі, куди виклала відео-зізнання.

У шоу Маші Єфросиніної Alyona Alyona розповіла, що намагалася схуднути, але в неї нічого не вийшло.

 

За спогадами виконавиці, тоді в неї почалася затяжна депресія, яка тривала три місяці. Реперка зауважує. що для неї це дуже багато, адже до цього найдовше похмурий настрій у неї тримався лише кілька днів.

На даний момент у Alyona Alyona немає стосунків. А з останнім хлопцем вона сама розлучилася через місяць після початку стосунків. Цей крок реперка пояснила щільним робочим графіком і недостатністю вільного часу. Партнер же вимагав більшого.

Зараз реперка пропагує бодіпозитив і не соромиться зніматися у нижній білизні. Крім цього вона дала обіцянку схуднути і ділиться знімками зі спортзалу. У підписі до знімків реперка подякувала всім за підтримку і віру в неї.

https://www.instagram.com/p/CGiAJpFHeoI/

Прихильники побажали їй успіху і зауважили, що у неї все вийде. Дехто зізнався, що бачив зірку на тренуваннях і як вона викладається.

Схожі статті