Чому чоловік Камалії Захур ховав дружину-росіянку? Олігарх розповів правду про жінку: “Ми не розмовляємо”

Мохаммад Захур вперше розповів про свою дружину, яка виявилася росіянкою та зізнався, в яких стосунках знаходиться з жінкою. Детальніше в нашій статті.

Про життя україно-британського олігарха пакистанського походження Мохаммада Захура до зустрічі з Камалією було відомо зовсім мало. Лише згодом чоловік розповів, що в нього є старша дочка Таня та син Арман від попереднього шлюбу. Також чоловік зізнався, що цей союз не був для нього щасливим — пара дочекалася, коли діти виростуть і розійшлася.

Чому чоловік Камалії Захур ховав дружину-росіянку

Втім, чоловік ніколи не розкривав особистості жінки, яка подарувала йому первістка, а також навіть не натякав на її національність чи інші характеристики. Після початку повномасштабної війни в Україні усе змінилося, адже зіркова пара дала ексклюзивне інтерв’ю для YouTube-каналу Святослава Калацинського.

Як виглядає палац Камалії і Захура
Чому чоловік Камалії Захур ховав дружину-росіянку

У ньому Мохаммад вперше розповів про те, що його екс-дружина є росіянкою. Між собою вони майже не спілкуються, але вимушені підтримувати зв’язок через спільних дітей. Чи підтримує колишня багатія війну достовірно невідомо, але Мохаммад заявив, що якби це було так, напевно вона йому про це б повідомила.

“Ми спілкуємося з нею, але переважно на тему наших спільних дітей. На інші теми ми не розмовляємо. Але я впевнений, якби вона була за цю війну, то вона б мені про це сказала”

З новою дружиною чоловіка жінка так і не познайомилася. Камалія відмовилася від подібного роду заходів через те, що екс-обраниця її чоловіка встигла облити її брудом. Що саме говорила про співачку таємнича екс-дружина Мохаммада Захура озвучено не було, але артистка досі не бажає жодним чином знатися з нею.

Натомість з Танею та Арманом у зірки склалися хороші відносини, і під час війни родина навіть жила разом.

Схожі статті