Ольга Мартиновська полишила Європу та відлетіла з Володимиром Ярославським у США: “Хочеться спокійно жити”

Ольга Мартиновська і Володимир Ярославський вже давно разом за кордоном. Нещодавно у мережі спливли світлини зірок, які відправилися у США. Дізнайтеся, чому знаменитості вирішили відправитися саме в цю країну.

Володимир Ярославський і Ольга Мартиновська вже не перший рік тісно працюють разом та проводять спільно дозвілля. Знаменитості нещодавно показали нові світлини із заморської країни. Відлетіла ця пара кулінарів у США, а саме до Нью-Йорку.

Цікавою вийшла історія з пошуком житла у зірок. Переможниця “МастерШефу” не раз говорила про те, що зі своїх благодійних обідів, що влаштовує на підтримку українців, вона не має жодного зиску. Тож про люксові апартаменти може лише мріяти. Втім, як відомо, світ не без добрих людей. Її, разом з колегою по проєкту, прихистив небайдужий американець. Добродія звати Іон і він дуже підтримує Україну та вірить, що наша держава обов’язково переможе. Ользі та Володимиру він дав пожити у своїй квартирі у найбільш популярному районі Манхеттені.

Ольга Мартиновська полишила Європу та відлетіла з Володимиром Ярославським у США

Мартиновська розповіла також, що у Штати вона прилетіла не заради відпочинку. Зірка кулінарії продовжує працювати над благодійними вечерями. Її останній захід супроводжувався також аукціоном на підтримку наших громадян.

Чи мають роман Ольга Мартиновська і Володимир Ярославський?

Знаменитості не приховують, що останнім часом стали дуже близькими один для одного. Володимир, як тільки підвернулася така можливість, виїхав працювати одразу до своєї колежанки.

Володимир Ярославський таємно виклав фото Ольги Мартиновської
Ольга Мартиновська полишила Європу та відлетіла з Володимиром Ярославським у США

Відомо, що він також знайомий з її дочкою від першого шлюбу Вірою. Багато факторів натякають на те, що ці зірки мають романтичні стосунки: вони не лише працюють разом, а й відпочивають, їздять на спільний відпочинок. Також жоден з цієї пари ще досі не представив свою половинку.

Нагадаємо, що Мартиновська досі підтримує зв’язки зі своїм колишнім чоловіком заради гармонійного розвитку своєї дочки. Ярославський же ніколи не був одруженим та не має діток взагалі.

Схожі статті