Олександр Кривошапко після третього весілля публічно прокоментував зраду Тетяни Денисової: “Це низько”

Знаменитий український вокаліст, чий голос багато років підкорює серця слухачів, Олександр Кривошапко публічно прокоментував поведінку колишньої дружини Тетяни Денисової.

Знаменита хореографня Тетяна Денисова, яка розпочала свою кар’єру в Україні, є уродженкою Калінінграду. До 2019 року зірка була володаркою українського паспорту. Втім, прийняла рішення стати росіянкою на законодавчому рівні, тому отримала російське громадянство.

Незадовго до початку повномасштабної війни Тетяна активно знімалася в українському проєкті, але позиція хореографині по відношенню до поточних подій сильно змінила думку глядача про неї. Тому продюсери прийняли рішення вирізати суддю з шоу.

Олександр Кривошапко публічно прокоментував зраду Тетяни Денисової

Олександр Кривошапко і Тетяна Денисова
Олександр Кривошапко публічно прокоментував зраду Тетяни Денисової

Її колишній чоловік Олександр Кривошапко дав ексклюзивне інтерв’ю для “Життя відомих людей”, в якому прокоментував своє ставлення до хореографині та пояснив, чому не засуджує її.

“Я до неї ставлюся, як до колишньої жінки, з повагою. Поганого про неї казати не хочу. Це низько. Це низько з моєї сторони буде. Мені дуже прикро, що людина, яка позиціонує себе, як мудру сильну людину, вимушена жити в такому оточенні, причому добровільно”

Невірність танцюристки Україні чоловік взагалі ніяк не прокоментував, заявивши, що взагалі, дізнався про зміну громадянства Тетяни лише через те, що вона попросила в нього документи про розлучення.

Зв’язок з Денисовою Олександр не підтримує. Натомість чоловік на даний момент будує власну родину і дуже сумує за своєю дочкою, яка на даний момент знаходиться в Європі. Співати Кривошапко поки що не планує, так як не має натхнення через бойові дії. Але зірка вірить, що колись повернеться до творчості і зможе знову підкорювати своїм надзвичайним вокалом.

Схожі статті