|
19.10.2022 16:49

37-річна Тіна Кароль кардинально схудла та вразила молодіжним стилем: заради кого поп-діва міняє зовнішність

Тіна Кароль завжди вміла вразити своєю красою та силою характеру, але нові зовнішні зміни співачки просто ошелешили шанувальників, невже Тіна закохалась і вирішила піти на кардинальні зміни.

Нещодавно шанувальники Тіни Кароль помітили, що жінка дуже схудла і тепер виглядає років на 10 молодшою. Співачці дуже личать такі перевтілення. Щоправда, дехто почав переживати, що Тіна хворіє і тому так швидко позбавилася кілограмів. Проте ніколи й ніхто не вважав, що у Кароль є зайва вага, навпаки це її прикрашало. Певно артистка захотіла кардинальних змін і тому вирішила почати з фігури.

По активності Тіни у нових фотозйомках, одразу стає зрозуміло, що жінка дуже задоволена тим, як виглядає її тіло зараз. у Минулому місяці співачка погодилась взяти участь у зйомці у відвертих  сукнях для Vogue у Китаї. Яскраві образи настільки приголомшили шанувальників поп-діви, що деяким навіть було мало цих фотографій.

Тіна Кароль вразила новим образом

Та артистка встигає продемонструвати не тільки професійні кадри у модних образах, а ще й фотографіями у молодіжному стилі з власного архіву. Так, Кароль у своєму телеграм-каналі продемонструвала майже тінейджерський стиль, широкі штани, короткий кроп-топ, яскраві кросівки, поясна сумка та бейсболка. Такою Тіну ще не бачили, бо звикли до її класичних образів.

Новий образ Тіни Кароль

Проте дуже помітно, яке задоволення їй самій приносять такі зміни. Можливо Кароль справді закохана і намагається експериментувати зі стилями, щоб зрозуміти, чи комфортно їй бути одягненою в молодіжні речі. І найчарівніше те, що 37-річній Тіні личать ці такі речі, це балансує з її силою характеру та вогником всередині. Але вже цікаво, яким вбранням Кароль буде вражати далі й чи побачимо ми Тіну у звичній класиці.