Надя Дорофєєва показала квартиру, в якій живе з Кацуріним: пусті стіни, кухонний куточок — розкішшю не пахне

Надя Дорофєєва кілька місяців тому розійшлася зі своїм обранцем Володимиром Дантесом. Нині вона вже не приховує стосунків з Мішею Кацуріним та вже навіть показала квартиру, де мешкає зараз. Дізнайтеся, в яких умовах живе поп-діва.

Популярна артистка Надя Дорофєєва приголомшила всіх фанатів новиною про те, що розлучається з Володимиром Дантесом. Та найбільше здивувало прихильників рішення зірки зійтися з другом свого екс-обранця Мішею Кацуріним.

Досі не відомо, коли саме зав’язалися стосунки молодих людей та чи ділили спільне майно співаки, але нещодавно знаменита поп-діва засвітила нові апартаменти. У програмі “Сніданок з 1+1” вона показала скромну кімнатку, яка за інтер’єром нагадує кухню. Навколо зірки — повністю білі стіни без жодного декору. Також в очі кидається те, що на підлозі стоїть картина. Живопис, схоже, зовсім нікому повісити на стіну.

Надя Дорофєєва показала квартиру, в якій живе з Кацуріним

Також видно відкриту духовку у плити. Цікаво, хто у парі Дорофєєвої та Кацуріна полюбляє куховарити.

Як жила Надія Дорофєєва з Володимиром Дантесом?

Відомо, що у співачки є власний будинок. Його вона показала у кліпі та натякнула, що домівку довелося полишити. Зірка проживала у розкішних умова: вікна до підлоги, дизайнерський ремонт та елегантні меблі з натурального дерева.

Надя Дорофєєва показала квартиру, в якій живе з Кацуріним

Цікаво, що Надія ніколи не вихвалялася своїми статками та зрідка взагалі публікувала світлини зі своєї оселі. У мережі вона робила акцент на подорожах та своїх виступах. Де зараз проживає Володимир Дантес — справжня загадка. У мережі неодноразово ширилися чутки про те, що музикант має стосунки з екс-дружиною Кацуріна Дашею та нібито він знайомий з її дітьми.

Надя Дорофєєва показала квартиру, в якій живе з Кацуріним
Надя Дорофєєва показала квартиру, в якій живе з Кацуріним

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва вийшла заміж у 2015 році. Дітей зі своїм вже екс-обранцем вона не планувала та не хотіла. Зірка казала, що сама відчуває себе дитиною та не готова до потомства. Їй часто приписували роман з колегою по дуету “Врємя і Стєкло” Олексієм Завгороднім, але чутки категорично не підтвердилися.

Схожі статті