Найміцніші пари української естради, які досі закохані попри час: Сумська і Борисюк, Камалія й Захур, та інші

Дізнайтеся, хто ці українські знаменитості, яким вдалося зберегти кохання, перебуваючи у шлюбі не один десяток років. У чому секрет міцних стосунків зірок?

Вірність — одна з найцінніших якостей у стосунках. Пари часто розривають відносини через непорозуміння, сварки або зраду одного з партнерів. Цього року в українському шоу-бізнесі було багато гучних розлучень, але є подружжя, які вже понад 15 років сумісного життя демонструють любов та вірність один одному.

Камалія та Захур

Найміцніші пари української естради, які досі закохані попри час

Українська співачка Камалія у 2003 році вийшла заміж за пакистанського бізнесмена, Мохаммада Захура. Майже 10 років подружжя не могло народити дітей, але у 2013 році сталося диво і виконавиця подарувала чоловіку двох чудових доньок. Артистка завжди тепло говорить про коханого, а Захур продовжує балувати свою дружину дорогими подарунками навіть після 19 років шлюбу.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк

Ольга Сумська показала Віталія Борисюка крупним планом
Найміцніші пари української естради, які досі закохані попри час

Актриса театру та кіно, Ольга Сумська вже 26 рік одружена з українським артистом, Віталієм Борисюком. Знаменитості зустрілися, коли Оля ще була одружена з першим чоловіком. Але, як то кажуть, серцю не накажеш і службовий роман перетворився у справжнє кохання.

Олена та Сергій Кравець

Родина Олени Кравець
Найміцніші пари української естради, які досі закохані попри час

Комедійна актриса Олена Кравець познайомилась зі своїм чоловіком ще на початку нульових. Тоді майбутні закохані разом грали у КВН та майже з першого погляду зрозуміли, що хочуть провести один з одним все життя. Пара одружена вже 20 років та має трьох дітей.

Маша Єфросініна та Тимур Хромаєв

Як виглядають чоловік та діти Маші Єфросініної
Найміцніші пари української естради, які досі закохані попри час

Телеведуча Маша Єфросініна у 2003 році одружилася з українським бізнесменом, Тимуром Хромаєвим. Здавалося, що знаменитості закохані та щасливі один з одним, але через 10 років шлюб розхитався. Подружжя планувало навіть розійтися, але через деякий час знов зійшлись, зрозумівши, що створені один для одного.

Оля Полякова та Вадим Буряковський

Як виглядає і чим займається перша дружина чоловіка Олі Полякової
Найміцніші пари української естради, які досі закохані попри час

Поп-діва Оля Полякова часто ділиться своїми почуттями до чоловіка. Навіть після 18 років шлюбу співачка зізнається, що кохає чоловіка та завжди поспішає додому до благовірного.

Схожі статті