“Ти взагалі хто”: Катя Велика з “МастерШеф” серйозно пройшлася по Яні Балог та її кулінарним талантам (Відео)

Катя Велика стала справжньою улюбленицею фанатів проєкту "МастерШеф". Втім, не одна вона претендує на перемогу у сезоні. Дізнайтеся, що для цього робить зірка кулінарії та кого не проти б і витіснити з конкурентів.

Найбагатша учасниця проєкту “МастерШеф” Катерина Велика згуртувала коло себе чимало фанатів. Нині зірка кулінарії серйозно налаштована на перемогу та докладає всі зусилля, аби здобути гран-прі. Проте, не всі учасники-конкуренти готові визнати її перевагу та віддати першість.

Як виглядає найбагатша учасниця МастерШеф Катя Велика у 42 роки
Катя Велика з МастерШеф серйозно пройшлася по Яні Балог

Нещодавно, Катерина натякнула, що у неї намалювалася серйозна суперниця, якій скоро буде мало місця на проєкті. І звати її Яна Балог. Кухарка показала, що під час змагань у неї вже виникли непорозуміння з учасницею 10 сезону.

Виявляється, Велику дуже зачепили слова популярної кулінарки про її здібності та хист.

Під час чергового командного змагання Яну попросили оцінити роботу учасників і вона чесно сказала, що вважає, що Катю поставили не на той процес. Саме тому, об’єктивно судити про якість роботи суперниці вона не може.

“І не треба було Катю ставити на такий складний процес… Це, як, у Каті дві руки ліві? Ян ти взагалі, що про себе думаєш? Ти взагалі хто?”, — обурилася Велика.

Катя Велика з МастерШеф серйозно пройшлася по Яні Балог

Втім, зірці вистачило мудрості стримати всі свої негативні емоції та не влаштувати скандал прямо на камери. Проте, в Інстаграмі Катя пригрозила наступним:

“…Вирішила, що може на мене рота  відкрити. Час покаже. Коротко: після цього вислова їй — пі….а”, — не побоялася написати знаменитість.

Сама ж Яна утрималася від публічних коментарів у бік суперниці. Вона навіть лишила цю тему та не висвітлювала на своїй сторінці в Інстаграмі. Будемо і далі спостерігати за розвитком подій та відносинами цих учасниць.

Нагадаємо, що Катя Велика прийшла у кулінарію вже бувши серйозною підприємицею. Чоловік зірки довго був проти її участі у проєкті “МастерШеф” та врешті-решт йому довелося погодитися з рішенням обраниці та підтримати її.

Схожі статті