|
20.10.2022 12:31

Повелитель вовчиць і Таюне Олег Винник розкрив таємницю зі свого дитинства: “У три роки збігав з дому”

Олег Винник один з найпопулярніших чоловіків української естради і він ніколи не розповідав про себе багато особистих подробиць, але дещо з його дитинства вдалось дізнатись.

Винник став найпривабливішим співаком України, який зміг зібрати коло себе та свого таланту цілу армію вовчиць, які обожнюють у ньому все, навіть знаючи про дружину і дітей, не відрікаються від свого повелителя. Олега справді дуже люблять не тільки прихильниці, а ще й колеги, бо він простий та завжди ставиться до всіх з повагою.

І це правда, тому що, Олег жодного разу не був учасником якогось гучного скандалу. Але уваги до його особистості завжди було надбагато. Особливо, коли співак вже набув чи малої популярності, то всі канали й видання намагалися знайти інформацію про особисте життя і дитинство співака, бо сам артист не дуже охоче розкриває таємниці, які торкаються цих тем.

Олег Винник розповів свою дитячу таємницю

Лише нещодавно стало відомо, що Винник вже давно одружений на своїй незмінній бек-вокалістці Таюне і їх весілля святкували всім селом, коли пара була ще зовсім молода. Також вже відомо, що у подружжя є дорослий син і все своє життя хлопець живе у Німеччині. А от що відомо про дитинство Винника, про яке він також мало говорить?

Варто сказати, що Олег ніколи не приховував, що він народився у селі, а там життя трішки відрізняється від міського ритму, оскільки всі один одного знають. А діти знають всі ходи й таємні місця. Так і Винник не відставав від інших і часто гуляв з хлопцями у тих місцях, які вважаються забороненими у дорослих. Чоловік народився у звичайній родині де тато працював різноробочим, а мама була дояркою. Олег завжди відчував піклування та сильну батьківську любов. І досі дуже вдячний своїй матусі, що вона вчасно вплинула на нього та направила на вірний шлях.

Олег Винник розповів свою дитячу таємницю

Також Олег зізнався, що у дитинстві був випадок, коли він у три роки збігав з дому, але це не було через якісь сімейні негаразди чи тому, що він був хуліганом.

“Я прокинувся, вдома нікого не було – злякався. І взяв кухоль емальований такий, надів собі на руку, розбив вікно, вистрибнув і побіг шукати батьків, а вони були на роботі. Мене тоді водій молоковоза додому забрав” – розповів Винник.

Тож, з цієї розповіді, можна зрозуміти, що Винник ріс слухняною дитиною та у родині, де про нього дуже піклувалися та любили хлопця.