Як виглядає єдина невістка Оксани Марченко: отримує погрози замість свекрухи і припинила носити обручку

Декілька років тому телеведуча Оксана Марченко одружила свого старшого сина Богдана. Хто стала невісткою знаменитості і наскільки вона на неї схожа?

Більше 2 років тому старший син Оксани Марченко Богдан, який народився від Юрія Коржа, одружився. Обраницею молодої людини стала молода красуня-фотограф на ім’я Катерина. Весілля було найрозкішнішим в сезоні, а ЗМІ згадували про нього щонайменше рік після святкування.

Весілля сина Оксани Марченко
Як виглядає єдина невістка Оксани Марченко

Як виглядає єдина невістка Оксани Марченко

Як і зірковий чоловік, Катерина обирає непублічний образ життя. Її особиста сторінка в соціальній мережі Instagram закрита. Але після 24 лютого це також пов’язано зі скандалом навколо Віктора Медведчука та Оксаною Марченко. Телеведуча втекла за шість днів до початку повномасштабної війни, а олігарх був затриманий після втечі з-під домашнього арешту через декілька тижнів після її початку.

Незабаром Катерина поскаржилася, що їй постійно надсилають погрози в особисті повідомлення. Подейкували і про те, що зіркова родина, яка, варто відмітити, не покинула України та не евакуювалася, посилила охорону навколо будинку.

Катерина майже нічого не говорить про війну, але декілька разів невербально показувала, якої позиції дотримується. Наприклад, її підписники могли помітити жовто-блакитні косички у її зачісці.

Невістка Оксани Марченко вражає схожістю з телеведучою
Як виглядає єдина невістка Оксани Марченко

На що користувачі мережі зазвичай звертають увагу, так це неймовірна схожість між Оксаною Марченко та Катериною. Складається враження, ніби вона є рідною дочкою своєї свекрухи.

Характер у дівчини також досить міцний та вольовий. Як і Оксана, дружина Богдана Марченко дуже любить моду, і намагається одягатися максимально стильно, що можна спостерігати вже впродовж декількох років.

Схожі статті