В золоті, оксамиті та мармурі: як виглядає казковий палац Камалії та Захура, який вони залишили через війну

Камалія вважається найбагатшою співачкою України. Окрім успішної творчої кар'єри зірка успішна і в особистому житті, адже вийшла заміж за "металургійного короля".

Камалія та її чоловік Мохаммад Захур можуть похизуватися найоригінальнішим розкішним маєтком в Україні. Вся справа в тому, що будинок відображає подружжя, яке в ньому проживає. Східні мотиви у ньому поєднуються з багатством, розкішшю, витонченістю та класикою. І хоча така еклектика може багатьом не прийтися до смаку, палац є одним з найрозкішних в Україні.

Як виглядає казковий палац Камалії та Захура

Так, у будинку Камалії є меблі з позолотою, ліжка з балдахінами, розкішні люстри та неймовірно яскрава коштовна підлога з цінних пород каменю. У палаці декілька поверхів і зовні він має більш стриманий вигляд. Хіба що в очі одразу ж кидається панорама.

Як виглядає казковий палац Камалії та Захура
Камалія і Мохаммад Захур
Як виглядає казковий палац Камалії та Захура

На території садиби є величезний басейн, а також територія для домашніх тварин. Співачка дуже любить пухнастиків, тому має птахів, собак, коней, тощо.

Камалія вперше зізналася, чому не могла стримати сліз та емоцій в лютому: на стан зірки вплинув батько
Як виглядає казковий палац Камалії та Захура

Варто відзначити, що палац під Києвом — не єдина нерухомість зірки. Також пара має власний будинок у Великобританії, про який не було відомо до початку війни. Саме туди сім’я поїхала, коли залишила дім в Україні.

Втім, доглядати за палацом було кому, адже окрім штату прислуги, в Україні залишилася і матір Камалії Інна Петрівна, яка принципово не захотіла покидати батьківщину.

Також артистка розповідала, що в неї було багато коней на іподромі в Бучі. Камалія є досвідченою неїздницею. На превеликий жаль, весною деякі улюбленці артистки загинула. Ще декілька хвостиків отримали серйозні травми та зробили хвороби. Артистка намагалася доставити своїх улюбленців на лікування до Бельгії, але ветеринари запевнили, що тварини не переживуть цієї поїздки.

Схожі статті