47-річна Кароліна Ашіон прокоментувала пізню вагітність та своє материнство: “Зайнялася дітонародженням”

Популярна ведуча Кароліна Ашіон дала довгоочікуване для її прихильників інтерв'ю, де розповіла багато подробиць особистого життя та поділилася думками про пізню вагітність. Дізнайтеся, як склалося материнство ведучої.

Кароліна Ашіон зірка інформаційних програм достатньо рідко дає інтерв’ю та розповідає про себе. Втім, Анні Оліцькій вдалося розговорити ведучу. Чи не вперше прихильники могли почути роздуми про материнство та взагалі спогади про своє сімейне життя.

Виявляється, у житті зірки таки був молодик, який зміг закохати у себе до безтями. Обранця Кароліни звати Дмитро. Попри взаємну любов, дітей у цих стосунках не було. Ведуча зазначила, що розуміє: існує у природі певна несумісність у чоловіків та жінок, яка не дає народити малюків. Зірка поставила у приклад свою подругу Василісу Фролову, яка багато років мала стабільні стосунки, але все одно не могла завагітніти. Втім, хоч і пізно, з традиційної точки зору віку, але їй вдалося досягти бажаного і народити карапуза.

47-річна Кароліна Ашіон прокоментувала пізню вагітність

Кароліна сказала, що нині вважає: їй раніше слід було замислюватися про діток.

“Я би все переграла, я би зайнялася дітонародженням набагато раніше, і більш серйозно”, — розповіла знаменитість.

Чим прославилася Кароліна Ашіон?

Ведуча розпочала свою телекар’єру у 2001-му році. Зірка стала працювати на телеканалі М1 та одразу полюбилася глядачам. А ось через 6 років її вже запросили грати у кіно. Проте, не все так просто було у житті Кароліни. У 2017-му році вона зізналася, що не всі були готові брати її на роботу. На кастингу одного з великих українських телеканалів їй було відмовлено.

 

Причина виявилася дуже скоро. У команді мовленника вирішили, що зовнішність Ашіон не підходить для їхнього формату. Ведуча розповіла, що причиною тому стала її зовнішність.

Нагадаємо, що Кароліна народилася дійсно в Україні. Вона походить з Сумщини. Мама зірки також українка, а ось тато походить з Африканського континенту.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.