Що відомо про першу дружину чоловіка Камалії, яку Захур приховував роками: конкурентка співачки непроста

Популярна співачка Камалія вже багато років іде життєвим шляхом разом зі своїм коханим чоловіком Мохаммадом Захуром. Артистка доводить кожного дня, що вони з обранцем — створені один для одного, але відомо, що у його житті була інша.

Чимало новинних сайтів говорять про те, що у Мохаммада Захура у житті був лише один шлюбі. Камалія вже так давно разом зі своїм обранцем, що нікому і до думки не спадає те, що у нього могла бути якась інша дружина.

Та насправді пакистанський багатій був одружений двічі. Відомо, що від першого шлюбу у нього лишилося двійко дітей: дочка Таня та син Арман. Проте, з їхньою мамою дожити до срібного весілля не вийшло.

Що відомо про першу дружину чоловіка Камалії

Чому Мохаммад Захур розлучився з першою дружиною?

Зараз майже ніде немає згадок про те, чому популярний чоловік полишив свою колишню родину. Раніше ходили чутки, що його обраницею стала також жінка слов’янського походження. Подейкували, що оженився Мохаммад з росіянкою. Про це начебто говорить не мусульманське ім’я його старшої дочки Тетяни. Досі не відомо, як виглядає жінка та чи підтримує вона зв’язок з екс-коханим.

Колись у мережі обговорювали також і те, що тривалий час багатій не наважувався представити Камалію своїй рідні на Сході. Річ у тім, що у представників ісламських традицій практично не заведено розлучатися та одружуватися вдруге. Тим паче поганим знаком є полишити жінку, яка народила дітей. Через це багато ходило пліток, що зірка начебто таємно виходила заміж за бізнесмена, але ця пара ніколи не приховувала своїх стосунків.

За кого Камалія та Мохаммад Захур видали заміж доньку
Що відомо про першу дружину чоловіка Камалії

Втім, родичі Захура дуже гарно прийняли співачку, а ще були просто у захваті від її з Мохаммадом донечок. Дівчата побачили зовсім інший світ та у дитячому віці поринули у світ східних традицій.

Нагадаємо, що більше інформації про Камалію, її чоловіка, одруження та романи, ви знайдете у відео наших партнерів “Одна минута”. Щоб не пропустити вихід нових матеріалів — не забудьте підписатися на канал.

Схожі статті