Віталій Козловський нарешті показав, кого готовий обіймати все життя: “Тримай мою руку” – темноволоса красуня

Віталій Козловський зазвичай дуже ретельно намагається приховати свої стосунки або натяки на них, проте, зараз артист продемонстрував як сміливо його обіймає темноволоса красуня, цікаво, хто ж вона?

Український співак Віталій Козловський не надто часто був помічений у тривалих стосунках чи взагалі заводив романи. Але його прихильники дуже переймаються за долю артиста, адже хочуть, щоб він був щасливим та мав справжню родину.

Проте Сам Віталій певно не поспішає з вибором, причин взагалі може бути безліч, але чомусь після роману з Раміною, Віталік не був помічений у тривалих стосунках. Невже ця історія його настільки вразила, що він досі не може залікувати рани на серці?

Та не дивлячись на це артистові постійно хочуть приписати якийсь черговий роман. Наприклад, через те, що Козловський та Оля Цибульська колеги й ведуть разом музичне шоу, то їм прогнозують романтичні стосунки, ніби-то вони закохані один в одного, але гарно це приховують. Але це лише здогадки, насправді ж між Олею та Віталіком робота і дружба.

І взагалі, Козловський, людина, яка ніколи не стане оприлюднювати свої стосунки з кимось, бо його особистість завжди й так в центрі уваги та це стосується загалом його самотності, а не творчості, тому, відео, яке артист виклав вчора у свій профіль instagram, дуже потішило прихильників Віталія, адже там його міцно обіймає темноволоса красива дівчина та й сам Козловський дуже цим задоволений, це видно по його виразу обличчя. Можливо це кохана дівчина Віталія, якій він і присвятив строки “Тримай мою руку”, з нової пісні, яку презентував учора.

Д
Дівчина, яка міцно тримала в обіймах Козловського

Відомо, що дівчину звати Тетяна і вона також співачка, а от ким вона приходиться Козловському, чи то колегою, яка сильно зраділа презентації його нової пісні, чи дівчина Віталія, яку він зміг покохати взаємно, час покаже.

Схожі статті