Олена Шоптенко засвітила струнку фігуру у ніжному боді і показала один з танців з Олегом Винником

Хореограф і танцівниця не припиняє вражати прихильників.

Олена Шоптенко нещодавно поділилася з прихильниками кадрами з нової фотосесії. Вона була присвячена танцю і хореограф показувала різні танцювальні елементи. Одягнена Олена Шоптенко була у тілесного кольору колготки і ніжний рожевий боді з довгими рукавами і ненав’язливим малюнком.

Під дописом танцівниця пригадала відчуття, коли вперше скинула звичне бальне взуття на високих підборах і стала босоніж на паркет. Вона зауважила, що в той самий момент відчула невпевненість у кроках і думках. Олена Шоптенко пригадала, що минуло  десять років перш, ніж вона освоїла нові стилі. Зараз Олена Шоптенко стверджує, що чим більше стилів танцю ти знаєш, тим впевненіше почуваєшся і, відповідно, ширше дивишся на світ.

Танцівниця зізналася, що перші кроки у сучасній хореографії були для неї складними, адже потрібно було багато чого змінити і подивитися на більшість речей під іншим кутом. Але роки тренувань дали свої плоди і тепер Олена Шоптенко почувається впевнено як на високих підборах,  так і босоніж.

Прихильники танцівниці бурхливо відреагували на допис. Вони зауважили, що вона дуже гарна і граційна. а ще пошкодували, що вони з партнером так швидко покинули проект.

Сама ж Олена Шоптенко про це не шкодує, адже ще до хвороби вирішила, що це буде її останній сезон на проекті в якості учасника.

Ще будучи учасником проекту танцівниця виклала на сторінку фрагмент танцю ча ча, який вони готували з її партнером Олегом Винником.

Прихильники зауважили, що у Олега все вийде, але порадили одягнути його в нормальні штани для бальників. Шанувальники відмітили і позитивний настрій пари.

Проект підходить до кінця, Олена Шоптенко з Олегом Винником зійшли з дистанції, але танцівниця не припиняє радувати підписників яскравими знімками, підкреслюючи жіночність і красу.

Схожі статті