Вагітна Наталія Могилевська зізналася, що хоче трьох дітей: 47-річна співачка відчує смак материнства

Останнім часом Наталію Могилевську активно підозрюють у вагітності. Артистка ніяк не коментує можливість цікавого положення, але багато років назад розповіла про плани на дітей.

Не так давно Наталя Могилевська сколихнула мережу можливою вагітністю. На особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram з’явилося декілька кадрів, на яких можна помітити округлий живіт. Серед аудиторії активно почали розповзатися чутки про майбутнє поповнення у родині артистки. Натомість Наталія ніяк не коментує свій стан, але і фігуру не поспішає приховувати.

Наталія Могилевська показала округлий живіт і вразила новиною

Наталія Могилевська зізналася, що хоче трьох дітей

У свої 47 років Наталя Могилевська була заміжньою жінкою лише рік, і так і не стала матір’ю. Але це зовсім не означає, що вона не хотіла дітей. Про спадкоємців артистка розмовляла з журналістами неодноразово і навіть якось поділилася планами на своє материнство. Сталося це під час стосунків з Єгором Долініним (колишнім цивільним чоловіком артистки).

Тоді в її житті були непрості періоди, але вона була готова прямувати вперед і будувати своє життя, як це прийнято традиційно — з чоловіком та дітьми. Перебуваючи у романі з Єгором, Наталія Могилевська планувала побудувати свій бізнес і перейти до народження дітей. Але останній етап так і не відбувся — пара розлучилася.

“До кінця року я займаюся побудовою тієї структури, якою зараз керую зі своїм партнером Борисом Бронштейном. А потім я подумаю про дитину. Хочу мінімум трьох”, – розповіла про плани артистка платформі Правда.

Зараз шанувальники щиро сподіваються, що Наталія Могилевська таки відчує смак материнства.

Наталія Могилевська зізналася, що хоче трьох дітей

Коментарі під публікаціями співачки буквально заповнені компліментами та побажаннями народити малюка. Могилевська поки що отримується від будь-яких коментарів у відповідь.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.