Вагітність не сховати: яка вага у Насті Каменських та чому дружина Потапа не може втримати форму

Настя Каменських останні декілька років постійно то худне, то набирає вагу, але втримати баланс у зірки чомусь не виходить, тому багатьох жінок цікавить питання, яка вага у Насті Каменських?

Коли тільки починалася кар’єра співачки у дуеті “Потап і Настя”, Каменських була зовсім юною та навіть худенькою і тоді одразу накопичила навколо себе велику кількість чоловіків, які не могли відірвати очей від молодої красуні. Потім Настя почала дуже стрімко набирати вагу і стала доволі повненькою. Тоді, у свої молоді роки, Каменських можна було сміливо дати 30. Та й Потап на той час мав приблизно такий же вигляд, але всіх цікавило, яка вага у Насті Каменських, а от вага Потапа якось не мала великої уваги.

У великій вазі співачка перебувала довго і здавалося, що перший час Настю це питання взагалі не хвилювало, бо вона ніколи не соромилась одягати відверті вбрання на концерти, на зйомки кліпів та інші заходи.

Я
Яка вага у Насті Каменських

Але згодом співачка зрозуміла, що хоче скинути вагу і стати стрункою, тоді якраз почався культ струнких та красивих, певно Настя під нього попала і рішуче захотіла скидати зайву вагу та наближатися до свого ідеалу. так і сталося. Каменських багато займалася, їла лише корисні й правильні продукти та через деякий час вже сміливо могла постати у відвертому купальнику, демонструючи свою фігуру.

Я
Яка вага у Насті Каменських

Настя намагається утримати вагу останні кілька років, але зірці це не завжди вдається. А от причин може бути безліч, адже така проблема знайома багатьом жінкам і молодим дівчатам. Тож, нічого дивного немає в тому, що Настя Каменських не може контролювати вагу на одній позиції.

Але останнім часом Каменських почала носити дуже вільні речі, звісно, оверсайз наразі дуже модний стиль, але Настя таким ніколи не захоплювалась. Вона більше полюбляє класичні та обтягуючі речі виступає, тому це виглядає дивно. Можливо таки чутки про вагітність є правдою і тому Настя округлилась в обличчі та приховує животик?  Та й навіть при вагітності, жінок України не припиняє хвилювати питання яка вага у Насті Каменських? Хоча всі ж знають, що вагітність повністю змінює жіночий організм та вигляд.

Схожі статті