Нарешті возз’єдналися: Неля Шовкопляс не змогла покинути Гордєєва та знову вийшла з ним ефір

Нещодавно Неля заявила, що має серйозний намір поїхати за кордон, через велику небезпеку для її дітей, але потім все обміркувала і вирішила так не ризикувати. Ні роботою, ні особистим життям.

Тож, Неля не виходила в ефіри “Сніданку з 1+1” певний час і багато хто, вже справді почав думати, що Шовкопляс не повернеться на телеекрани країни. І Єгор Гордєєв вже почав вести програму з іншою співведучою, Людмилою Барбір. Але на щастя чоловіка, Неля не змогла його покинути та віддати в інші руки.

Слід нагадати, що таке поспішне рішення Неля приймала в стані дуже сильного переляку, і не за себе, а за своїх дітей, тому що коли вона була на роботі, а діти вдома 10-го жовтня, то жінка не аби як злякалась за життя і безпеку своїх хлопців. Адже вона була від них далеко і нічого б не змогла зробити. Тому на емоціях Неля й почала розмову про те, що вона б можливо і хотіла поїхати з синами в іншу країну, де безпечно.

Неля Шовкопляс не змогла покинути Єгора Гордєєва
Неля Шовкопляс не змогла покинути Єгора Гордєєва

Така новина дуже засмутила Гордєєва і по ньому це було дуже помітно, бо він з’являвся на ранкових ефірах дуже пом’ятим та сумним. Звісно, у нього може бути й інша причина для такого вигляду, але багато збігів.

Та й до того ж коли Шовкопляс повернулась до студії, то Гордєєва ніби знову повернули таким, яким він я був, усміхнений, життєрадісний та з вогником в очах. І слід нагадати, що це попри те, що Єгор ледве не втратив свою домівку, в результаті обстрілу російськими дронами. Та на щастя, його квартира вціліла, тому Єгор нічого не втратив.

Та й ще Неля повернулась до ефірів і до нього. А це не може не радувати, адже улюблений тандем країни залишається разом ще на довгі роки, бо люди звикли просинатися саме під їх обличчя та голоси. Тому, маємо надію, що Шовкопляс та Гордєєва нічого не розлучить.

Схожі статті