Ксенія Мішина опинилась в одному рушнику в гостях у невідомого чоловіка: “Коли приходиш до свого”

Українська актриса Ксенія Мішина, яка брала участь у шоу "Холостячка" після розставання з Олександром Еллертом, вирішила не гаяти часу і вже гостює у інших чоловіків.

Ксенія Мішина це перша “Холостячка” країни, за історією кохання якої, спостерігав весь світ. Спочатку вся країна затамувала подих над проєктом, де за Ксенію боролися різні чоловіки, абсолютно, різні характери, різні сфери діяльності, різна зовнішність та темпераменти. Тому було дуже цікаво спостерігати за тим, як чоловіки намагалися зробити щось цікаве та незвичайне, заради того, щоб підкорити серце Ксенії.

Мішина на фіналі обрала гумориста Олександра Еллерта, з яким після проєкту вони почали жили разом зі своїми дітьми від минулих стосунків. Але добре все було лише перший час, а вже коли почався побут, то у пари спалахнули конфлікти, та й дуже гучні. Ксенія не приховувала ніколи проблем у стосунках. Потім пара проходила такий період, коли вони то расходились, то сходились, але все ж таки вони розійшлись.

Еллерт намагався повернути Ксенію, але Мішина не йшла на зустріч, тому згодом і Саша припинив робити якісь вчинки чи кроки на зустріч. Але коли почалась повномасштабна війна то Олександр без жодних питань повіз Мішину з сином до Буковелю. І вся країна почала думати, що вони возз’єдналися, але насправді вони не зійшлись і тому, коли трішки все затихло, то Ксенія повернулась додому, а Еллерт поїхав за кордон.

Ксенія Мішина була в гостях у чоловіка в одному рушнику
Ксенія Мішина була в гостях у чоловіка в одному рушнику

А сама Ксенія схоже вже повністю відпустила Сашу, бо часто почала ходити на побачення з різними чоловіками, а останніми історіями в instagram, Мішина не на жарт здивувала публіку. Бо там жінка з’явилася в одному рушнику у чоловіка вдома. Звісно у всіх людей одна лише думка, що Ксенія знайшла собі чоловіка, у якого вже проводить час.

Ксенія Мішина була в гостях у чоловіка в одному рушнику
Ксенія Мішина була в гостях у чоловіка в одному рушнику

Та все виявилось зовсім не так. Річ в тому, що Мішина прийшла на сеанси массажа до свого улюбленого массажиста, але не в студію, а додому, чому так вийшло, невідомо, але здається Мішина залишилась задоволена.

Схожі статті