Українські зірки та їх знаки зодіаку: як вплинуло сузір’я на долю Тіни Кароль, Святослава Вакарчука та інших?

Зірки насправді мають великий вплив на людину, тобто, ваш знак зодіаку, може частково спрогнозувати якою ви будете людиною та яка доля на вас чекає. Астрологія – дуже цікава наука, тому ми вирішили привести приклади українських зірок та як знак зодіаку вплинув на їх життя.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Зіркові овни
Зіркові овни

Під знаком овна народились 2 відомих українських виконавця Дмитро Монатік та Меловін. І, як бачимо, сузір’я таки має значення, дві різні людини, але зі схожою долею. І найцікавішим є той факт, що обидва артисти починали свій шлях на шоу “Х-фактор”.  А як ми знаємо, овни – це дуже впертий знак, вони лідери по життю, завжди роблять так, як вважають за потрібним.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Зіркові тільці
Зіркові тільці

Спокійні та врівноважені тільці також дуже вперті та мають власну думку, але й часто ховають всередині себе ніжну натуру, яка дозволяє їм тихо та впевнено йти до мети. Зірковими прикладами є Співак Святослав Вакарчук та Настя Каменських.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Зіркові близнюки
Зіркові близнюки

Під знаком близнюка народжуються непосидючі люди, які мають багато знайомств та вони дуже активні по життю, не можуть займатися лише однією справою. А також, близнюки не надто відкриті, попри свою балакучість. Це підтверджують Маша Єфросиніна та Ксенія Мішина. Телеведуча та актриса, але попри цього у них є й інші інтереси, тож все збігається.

Рак (22 червня – 22 липня)

Зіркові раки
Зіркові раки

Рак – це люди які завжди обдумують кожен свій крок, вони сентиментальні та надто емоційні, будь-яку дрібницю вони можуть перетворити у велику проблему. Також ці люди не поспішаючи йдуть до мети. Зірковими прикладами стали успішний Сергій Притула та легендарна актриса Ада Роговцева.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Зіркові леви
Зіркові леви

Леви народжуються спокійними зовні, але з вогником всередині, ці люди не можуть жити без уваги, вони одразу починають сумувати та причеплятися до себе. Леви можуть досягти мети, якщо будуть дуже чогось бажати й мати підтримку.  Зірковими прикладами є Олександр Пономарьов та Наталя Могилевська.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Зіркові діви
Зіркові діви

Діви дуже спокійні та послідовні, вони багато думають, мають гарне почуття гумору та завжди готові працювати й щось робити. Це ті люди, які можуть дати гарну пораду та заспокоїти. Представниками серед зірок є подружжя Катя Осадча та Юрій Горбунов.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Зіркові терези
Зіркові терези

Терези – це люди, які ніколи не приймають рішення швидко, вони мають сумнів майже у кожному питанні. Також вони не вміють приховувати своїх емоцій та іноді це додає терезам проблем. На прикладі зірок Володимира Остапчука та Юлії Саніної це можна помітити.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Зіркові скорпіони
Зіркові скорпіони

Скорпіони часто нервують через дрібниці, вони можуть просто так посваритися з близькими, але швидко відходять. Ці люди або для всіх гарні, або їх ненавидять за їх чесність. Зірковими прикладами є дизайнер Андре Тан та співачка Мішель Андраде.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Зіркові стрільці
Зіркові стрільці

Стрільці – дуже веселі люди, вони вміють слухати, але тільки тоді, коли їм це треба або коли вони налаштовані на це. Також стрільці дуже балакучі й завжди говорять щось не те, а потім про це жалкують. Зіркові представники цього цікавого знаку є Оля Цибульська та актор Тарас Цимбалюк.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Зіркові козеріги
Зіркові козеріги

Незламний козеріг завжди йде до кінця і неважливо потрібно це їм або ні. Іноді вони бувають дуже холоднокровними та не стриманими. На прикладі Злати Огнєвіч та Олі Полякової такі риси можна побачити.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Зіркові водолії
Зіркові водолії

Водолії – це найцікавіший знак з усіх наявних, вони помічають найдрібніші деталі, часто мовчать і завжди про щось думають, в їх голові постійно кружляють різні думки. Попри те, що водолії здаються дуже відкритими та дружелюбними, вони замкнуті в собі й намагаються бути сильними та незалежними. Зірки, які народилися під цим знаком: Олена Зеленська та Тіна Кароль.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Зіркові риби
Зіркові риби

Риби – люди, які народилися під цим знаком зодіаку часто бувають не впевнені в собі, вони не надто полюбляють бути у центрі уваги, їх це пригнічує. Проте серед цього знаку не мало успішних людей, наприклад Віталій Козловський та Оля Фреймут.

Схожі статті