Володимир Дантес презентував новий випуск свого тревел-шоу: які нові стартапи вразили ведучого

Ведучий спробував себе у виробництві пончиків і безкоштовно відвідав ферму екзотичних смаколиків.

За традицією, на початку кожного випуску ведучий Володимир Дантес розповідає, що  на створення шоу його наштовхнула мама. У властивій Дантесу жартівливій формі він зазначає, що мама кожного разу розповідає синові про дітей своїх друзів, які відкрили власний бізнес. Володимир Дантес послухав, і вчинив майже за приказкою. Не навпаки, а по-своєму.

Про вихід нового випуску авторського тревел-шоу про стартапи Володимира Дантеса шоумен оголосив на своїй сторінці в Instagram. Цього разу ведучий поїде відразу у два міста, Запоріжжя і Львів. У запоріжжі він розбирався як створити франшизу, а на Західній Україна навчався вирощувати банани і папаю і готувати беконовий джем.

Прихильники вже встигли подивитися випуск і в коментарях висловили захоплення проектами. Дехто навіть зауважив, що це їх рідні міста.

У Запоріжжі Володимир Дантес зустрівся з підприємцем, який володіє мережеє пекарень Крім цього він вирішив створити франшизу з випікання пончиків. сам рецепт підприємець Андрій вирішив зберегти в таємниці, але особливості процесу показав. Підприємець розповів, що ідея франшизи прийшла до нього на другий рік існування бізнесу. він зрозумів, що поки ідею не вкрали, потрібно розширитися і запатентувати виробництво.

Після цього Володимир Дантес вирушив до Львова, де зустрівся з двома родинами стартаперів. Андрій та Надя займаються вирощуванням бананів, папаї, кави та інших екзиточних рослин. У них є ціла ферма, куди вони організовують екскурсії. Це як бонус до основного прибутку, який пара отримує від продажу смаколиків.

Подружжя Олександр і марина нічого не вирощує, зате виготовляє оригінальні джеми та соуси. Вони виготовляють соуси всіх країн світу, показали всі етапи виробництва і розповіли тонкощі справи.

Минулого тижня шоумен відвідав дніпровських стартаперів, які розповіли про мед у восковій тарі, чим відрізняється американо від фільтр-кави і створили додаток для людей з біполярним розладом.

Прихильники подивилися випуск і лишилися задоволеними. Знову хтось з підписників впізнав своє рідне місто.

У кожному місті знаходяться ті, кому на одному місці сидіти нудно і хто шукає альтернативні шляхи реалізації задумів та власних амбіцій.

Схожі статті