Григорій Решетнік вбрався у розкішну вишиванку з дружиною та замилував мережу: “Ти козачка моя” (ФОТО)

Популярний ведучий Григорій Решетнік нещодавно замилував мережу новою світлиною, де вбрався у національний український строй разом зі своєю красунею-дружиною. Хто оцінив світлину та яку вишиванку обрав шоумен?

Григорій Решетнік давно зарекомендував себе, як талановитого ведучого. Чоловік багато років веде проєкт “Холостяк”, де залюбки ділиться порадами з майбутніми нареченими та наставляє їх не правильний шлях. Відомо, що з початком війни шоумен всього себе присвятив роботі з інформацією, а згодом став частиною передачі на СТБ “Як ти?”, яка розкриває психологічно-моральний стан українців та допомагає долати темні часи.

Родина Решетнік
Григорій Решетнік вбрався у розкішну вишиванку

Втім, свою сторінку в Інстаграмі знаменитість присвячує здебільшого позитивним моментам, намагаючись налаштувати прихильників на те, що скоро чорна година закінчиться і попри все слід жити та рухатися далі.

Нещодавно Григорій замилував всіх світлиною в українському національному строї. Він обрав для фото вишиванку з дрібним малюнком та зелені блискучі штани. Дружина ж прикрасила себе довгою синьою спідницею також з рисунком, а витончену шию прикрасила яскравим ансамблем намиста — коралі. Довге волосся Христина заплела у чарівну косу, яку закріпила нагорі.

Сам ведучий підписав публікацію так:

“Ти козачка моя, ти дружина моя”

У коментарях під світлиною настав справжній був компліментів та захоплення. Фанати написали від усього серця:

  • “Христі цей образ дуже до лиця”;
  • “Ви гарна та чарівна пара. Справжні українці!!!”;
  • “Боже, Боже! Який гарний козак та козаченька! Обіймаємо всією країною”;
  • “Чудова родина здоров’я, щастя кохання”;
  • “Які образи!!! Христина чарівна красуня з козаком красунчиком”.

Нагадаємо, що Григорій Решетнік походить з Миколаєва, який зараз кожен день потерпає від ударів окупанта. Ведучий сильно вболіває за те, щоб його рідне місто скоріше опинилося у безпеці. Чоловік підтримує онлайн всіх мешканців своєї малої Батьківщини та вірить, що мир таки прийде у цей чудовий край.

Схожі статті