На кого Позитив проміняв екс-дружину Анну Андрійчук, яку взяла під крило Каменських: “Вона з шоу-бізнесу”

Минулого року стало відомо, чому дружина Позитива Анна Андрійчук постійно знаходилася вдома у Насті Каменських та Потапа. Виявляється, зіркова родина розпалася.

Минулого року шанувальники Насті Каменських та Потапа помітили, що краща подруга співачки Анна Андрійчук, яка у той самий час була дружиною Олексія Завгороднього, постійно знаходилася в маєтку знаменитого подружжя. Згодом з’ясувалося, що вона живе разом з зірками. Компанію сімейству також склала Лідія Каменських, яка поховала свого чоловіка і досі не змогла прийти до тями від горя.

На кого Позитив проміняв екс-дружину Анну Андрійчук

На кого Позитив проміняв екс-дружину Анну Андрійчук

Звісно, фанати почали підозрювати, що Позитив та його кохана або розлучилися, або планують даний крок. Згодом Анна дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому розповіла, що вони з виконавцем переросли одне одного і вже не могли бути разом.

Мережею почали активно ширитися чутки про роман Олексія Мішель Андраде. Але серед здогадок часто з’являлися і інші варіанти.

Нещодавно співак дав ексклюзивне інтерв’ю Славі Дьоміну, в якому розповів, що активно будує стосунки з іншою. Особистість дівчини розкривати Позитив поки що не має наміру, але дав зрозуміти, що вона з шоу-бізнесу.

“У мене є дівчина. Багато хто вже може здогадуватися і знає про це. Я думаю, що зараз не час про це говорити”, – розповів Позитив.

До речі, зараз виконавець активно займається ремонтом власного будинку, який був придбаний декілька років тому. Так як війна зруйнувала усі плани більшості артистів, у тому числі і Олексія, він вирішив сфокусуватися на чомусь іншому. Варто відмітити, що ремонтує свій будинок він власними руками. Але це стосується лише косметичних робіт, які нескладні для виконання людям без відповідної кваліфікації.

Схожі статті